Komentari na vest

Ludo na Vembliju: Junajted prokockao 3:0, sramote se spasao u penal trileru

F

FM

pre 12 dana

Ovaj United nije j… samo ko nije hteo. (Citaj: Liverpul)
G

Gost....

pre 12 dana

Od ovog Uniteda momentalno se moze sve ocekivat,ekipa moze pobjedit svakog ali isto tako izgubit prokockat dobar rez kao ovo. Daje vrijeme dase mnogim igracima kaze poz ,pa i ovim sto su povrijedjeni jer odnji nema nist pogotovo Varanu Lindelofu, Maunt tol bio povrijedjen i opet ga nema nakon par utakmica, kakvi su to igraci koji su svaku drugu trecu utakmicu povrijedjeni pozzzz
T

Topolis1913

pre 12 dana

Ovaj Mančester se provukao do finala, nadam se da će da izgube od Sitija jer ovo je takva sreća. Prvo izbace Liverpul koji se ispromašivao, sad prokockaju 3:0 protiv ekipe sa sredine tabele Čempionšipa, kojoj se poništava čist gol u produžecima.

Proficap

pre 12 dana

Vratite Fergusona.
0

01 03 66

pre 12 dana

Ljudi vi ste gledali utakmicu i posle 0:3 znaci bio vam dobar MU a posle s..te GGMU
z

zaoooo

pre 12 dana

mi tih manjih klubova koji zive za ovo i ovako ispadnu steta za koventri jbgaaa....trebali su proci ovaj smesni klub sa klovnom u timu
S

Strwq

pre 12 dana

Oboriše me tccccc Odvratnoooo
D

Delija penzioner

pre 12 dana

Mančester junajted , od srca im želim da se ugase ....
m

medameda

pre 12 dana

junajted poslednjih 10 ak godina ,po igri i znacaju u prvenstvu,isti je kao junajted izmedju 70 ih i 90 ih
V

Viklee

pre 12 dana

Gde ćeš na penale dobit penalčester predvođen brunom penaldesom ,neizvodivo pogotovo kad ti kapiten ne zna pogodit okvir gola
J

Jaa

pre 12 dana

Ahhqhqhaha ušao mu ljubimac antoni na 3-0 i pokidao linije sve u timu ,primiše 3 komada odma
G

GOCE GISTIVAR

pre 12 dana

Prečka pa milimetarski ofsajd Torpa ....baš tužan kraj fudbalske bajke Koventrija......prosto sam ubeđen da bi Koventri pružio jači otpor Sitiju u finalu nego Junajted...... Mančestet Junajted merna jedinica za :tugu,bedu,čemer i jad.......
S

Si video

pre 12 dana

Kako ih je sašio koventri u drugom produžetku 😂
T

Top Gun

pre 12 dana

Odvratan Junajted. Igra nedostojna takvog kluba. Nadam se da neće ući u LŠ I da neće osvojiti kup.
T

Tane 3

pre 12 dana

Pa neće ući, opusti se.
0

03 01 66

pre 12 dana

GGMU
F

Falični Tom 1989

pre 12 dana

Iskreno nadao sam se da će Koventri proći. Zaslužili su maksimalno svojim trudom i zalaganjem. I nekako mi je draže da Junajted ispadne u toj nekoj filmskoj priči nego što će Siti da ih pregazi u finalu. Ten Hag je zreo za otkaz. Braniš rezultat protiv poraženog protivnika. A pritom imaš improvizovanu odbranu gde desni bek igra levog, zadnji vezni igra štopera a i kad ti je najbolja ppstava na terenu nema ekipe koja ne može da ti da 2 gola. Ovu utakmicu dok sam gledao video sam neke sitne detalje koje puno znače. Na 3:3 kamera na Avrama Glejzera koji je na telefonu a pored njega Redklif koji se pita šta je njemu ovo trebalo u životu. Ten Hag između produžetaka priča sa jednim od pomoćnika a igrači stoje sami. Kazemiro, čovek zvani iskustvo onako da šutne penal je stvarno sramota. Ten Hag na kraju sezone da se otpusti jer posle ovoga stvarno nema smisla više a mislim da je i on toga svestan. Mada, opet se vraćam na to da je tu najmanje do trenera ali nakon toliko vremena ekipa izgleda i dalje očajno ako ne i gore nego kad je Ten Hag preuzeo. Teško je gledati ovakav Junajted i ove igrače koji realno nisu ni za Čempionšip.

Mali peca

pre 12 dana

Nezasluzen prolaz , igramo kao p..... , Konvertiju svaka cast to je fudbal i borba do samog kraja , sto se tica njihovog ponistenog gola za pobedu ljudska glupost , bio je mozda 5 do 10 cm u ofsajdu ako ne i manje , to je nikakva prednost ja sam mozda budala ali ovakve milimetarske ofsajde ne bih sviro , to treba da bude pravilo , jos jednom svaka cast Konvetriju , sporcki pozdrav .

smederevac14

pre 12 dana

Kakav raspad od ekipe, koji skup placenika luzerskog mentaliteta, ovo je ocaj, na 3:0 stajes, posle strepis za prolaz koji ne bi trebao da se dovede u pitanje, spasava te var, Ten Hag mora da ide a sa njim i vecina ovih koje je doveo, blagi uzas.
j

jovanczv

pre 12 dana

hojlund veca prevara od vlahovica, samo neka igra tako i protiv nas na EP.
P

PD

pre 12 dana

Koliko imaš godina, ali iskreno ? Verujem ne više od 17, ako si stariji ozbiljno se zabrini.
P

Prdoje

pre 12 dana

Neznalice, bolje da ste izgubili, ako vam je coventry umuvao tri komada, građani neće manje od 7 . Jedva čekam.
B

Brat Nevera

pre 12 dana

Neka mi ne zamere žene i deca, ali Junajted je k***c od tima, Koventriju kapa dole.
A

Ambasador

pre 12 dana

Ponekad kazem kakva je kanta ovaj junajted,procitah na drugi sajt etiketa luzera junajtedu posle meca,ali oni su izgleda tu gde treba da budu,cisti prosek bez ikakve buducnosti,jasno.
J

Junajteddd

pre 12 dana

Ekipa ranga majnc samo sa jakom medijskom masinerijom iza sebe kao i cela precenjena engleska liga
u

unitedalltheway

pre 12 dana

Kao navijač Uniteda sam navijao da Coventry prodje dalje, jer su zasluzili kao i Tenhag otkaz. Ali moram da spomenem nesto. Ruka Van Bissake se svira danas kad je bio centaršut u pitanju, a jucer direktan sut u gol Celzija i ne svira ruku Grealishu?????? Engleski fudbal ce da propadne za tri godine sa ovim sudijama.
H

Haxer

pre 12 dana

Nije se spasio i ovo je ogromna sramota i to kao njihovnavijac kazem. Ti za 20 minuta ispusti 3 gola razlike protiv drugoligasa?? I na kraju te spasi milimetarski ofsajd, cista sreca. Zasluzili su momci iz Koventrija finale zbog borbe i sto se nisu predavali..Junajtedu neophodan potpuni remont tima, jer je ovo prosto uzas, takodje i trener koji ima pravu viziju..
I

Inzaghi

pre 12 dana

Junajted neće videti titulu jos 10 godina minimum. U finalu kupa da mole građane da stanu posle 3 gola.

Lemi

pre 12 dana

u svakom recniku na svetu kao sinonimi za reci BRUKA i SRAMOTA, kao i za reci CEMER, TUGA i JAD - stoji pored dve reci: MANCESTER JUNAJTED.
S

Samaras

pre 12 dana

Bravo brate!
r

rsczz

pre 12 dana

Kakva steta za Kaventri, Siti bi nalupao i jedne i druge ali mi zao za njih sto ne prodjose u finale barem.
K

Krme

pre 12 dana

Onaj gore piše Konventri, ti pišeš Kaventri...ima dosta stilova ovde...