Luka Đorđević o snu da zaigra za Partizan i da li će Bane Ivanović na jesen u Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.08.19. | 10:13

I o eventualnom duelu sa Zvezdom u Ligi šampiona

Pobedila je Lokomotiva u trci za Lukom Đorđevićem. Moskovski klub je bio najbrži i najkonkretniji i otkupio je crnogorskog napadača od Zenita, u kojem nije uspeo da se izbori sa konkurencijom.

U velikom razgovoru sa ruski portal Čempionat Đorđević, rođeni Budvanin, govorio je na brojne teme, a dotakli su se i srpskog fudbala. Luka nikada nije krio da je veliki navijač Partizana, ali je u intervjuu rekao da u ovom trenutku ne bi zaigrao za crno-bele.
Iako ima i u mojoj zemlji velikih klubova, mnogi u Crnoj Gori navijaju za Partizan ili Crvenu zvezdu. Generalno, crveno-beli imaju više navijača, ali nikada nisam želeo da budem kao većina. Uz starijeg brata postao sam navijač Partizana. Kada sam bio šesti razred otac me je poveo na derbi u Beograd. Pobedili smo 3:2. Poludeo sam od sreće“, rekao je Đorđević.

Izabrane vesti

Želja mu je da jednom obuče crno-beli dres.
San mi je da zaigram za Partizan. Ali, teška je situacija sada tamo. Mnogo mojih prijatelja je igralo za crno-bele poslednjih godina i ispričali su mi dosta loših stvari“.

LOKOMOTIVA OSVAJA PRVENSTVO RUSIJE - KVOTA 8,00

Na pitanje da li bi voleo da se u Ligi šampiona sretne sa Crvenom zvezdom ove sezone, Đorđević je uzvratio:
Neće ona proći. Još ima šansi? Nema. Previše bi joj bilo da drugu godinu zaredom igra u Ligi šampiona“, rekao je uz smeh Đorđević.

Ruski mediji su pre dve nedelje objavili informaciju da Branislav Ivanović planira da na kraju ove sezone završi sa Zenitom i ode u – Crvenu zvezdu. Luka to „demantuje“.
Ne, on to ne želi. Ja vam to zvanično saopštavam (smeh). Sve sam mu već objasnio i ne, on ne želi da ide tamo“, rekao je Đorđević u velikom intervjuu za Čempionat.

Foto: Instagram


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara