Luka Jović (©Reuters)
Luka Jović (©Reuters)

Luka Jović čeka Real, Real čeka Ajntraht, Ajntraht čeka Andrea Silvu

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.06.21. | 18:33

Komplikovana situacija oko srpskog napadača

Gde će Luka Jović igrati sledeće sezone? Pitanje na koje ni on sam ne zna odgovor.

Ako ništa drugo, moraće da se vrati u tabor Real Madrida, gde se promenio trener, pa bi možda sa Karlom Ančelotijem lakše našao zajednički jezik, ali u Kraljevskom klubu imaju druge planove, oni srpskog fudbalera vide kao igrača kojeg bi želeli da “unovče” ovog leta. U prevodu, ne računaju na njega, osim u situaciji da na kraju budu morali…

Izabrane vesti

Jović ima ugovor do leta 2025. i godišnju zaradu od 5.000.000 evra, što Reala dođe duplo više sa svim porezima. A, doprinos na terenu mu je bio slab, te bi Blankosi da ga skinu sa platnog spiska.

Kako piše AS, Jović je trenutno u pat poziciji. Odnosno, sve oko njega je u pat poziciji. Luka čeka na potez Reala. A, Madriđani čekaju da im se javi Ajntraht, koji je izrazio želju da otkupi srpskog napadača. Samo, klub iz Frankfurta nema novca trenutno za tu investiciju. Imaće samo ako proda Andrea Silvu, najboljeg strelca iz prošle sezone.

A, Andre Silva čeka ponude. Mnogo je bilo “buke” oko njega u prethodnom periodu, pominjao se veliki broj klubova da je zainteresovano, ali za sada ponuda – nema. To je u neku ruku očekivano, jer kad dođu leta sa velikim takmičenjima, Svetskim ili Evropskim prvenstvom, svi veliki transferi se dešavaju nakon toga. I obično najbolje prođu momci koji se pokažu na tim takmičenjima, bez obzira kakve su imali prethodno klupske sezone.

Tako da jednačina glasi: Jović čeka potez Reala, Real čeka ponudu Ajntrahta, Ajntraht čeka da proda Andrea Silvu, a Silva čeka da mu neko pošalje ponudu. I ta pat pozicija će biti takva još neko vreme…


tagovi

Luka JovićReal MadridAjntraht Frankfurt

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara