Komentari na vest

Luka Jović dobio 25 minuta, golčina Asensija na debiju Njegoša Petrovića

G

Gladiola

pre oko 2 godine

Jovke neće promeniti klub do 2025., na pozajmicu možda, ali izdržaće ceo ugovor kao Bejl. On te pare ne može da dobije nigde, posle može i u Zvezdu da se vrati da igra za svoju dušu
x

xxexeexex

pre oko 2 godine

ide on na leto... mora da bude u formi pred svetsko i to je dobro za real.. videces uspece da ga uvale dortmundu u zamenu za lovu i haalanda.. ubedjen sam.. videces..
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Zamalo ista greska da kosta Ancelotija dva puta. Napadac je napadac, ima drugacije kretanje od veznjaka koji to nikad u karijeri nisu igrali. Protiv Atletika se Realu igra bez napadaca obila o glavu, veceras su imali srece da Asensio posgine gol. Ako im vec Jovic nije potreban treblo je Real da ga pusti na pozajmicu negdje gdje ce igrati, a ne da dobija minute na kasicicu, pa posle da ga kritikuju kako ne postize golove. Prvi Bezema da igra na kasicicu ne bi dva gola u sezoni dao.
O

Ombucman

pre oko 2 godine

"šteta je što vene u najvećem klubu na svetu, gde verovatno nikada neće dobiti pravi tretman..." Prestanite više sa tim, nije do Reala, nego do njega
G

Glatki

pre oko 2 godine

Jedini razlog zašto Jović ne igra je zato što ne zna. Tačka.
@

@Glatki

pre oko 2 godine

Da ne zna ne bi ga ni kupovali... Momak ima ozbiljan problem u glavi, ne zalaze se, ne trudi se, voljni momenat 0... Mora se podici, popraviti i radnu etiku...mozda opet pocne davati golove...ali ako ne "namesti glavu" nece davati golove ne u Realu, vec i kasnije kad promeni klub... Mnogo je propustio. Steta!
0

0211

pre oko 2 godine

Nije pfc barsa nego pfc atletiko
b

bosko2020

pre oko 2 godine

Jovic natrag za Njemacku i gotovo il Italija sporija liga,like jeste bio dobar al sad je statista,cudim se da on sebe ne vidi kad igra,trebalo bi da se zagleda u Vlahovica a i Mitra sto se tice zalaganja na terenu pa bi sigurno i rezultati dosli a pored njega se cudim i Marijanu,lik sjedi u Realu,sve ok dobijas pare,osvojio ligu sampiona ali ne igras,bolje mu da se vrati u Francusku il Portugal da se povrati ako moze i da ga ponovo publika nosi
p

pfc barsa.

pre oko 2 godine

kakav je debelguzi prevera od igraca , odigrao jednu sezonu u nemackoj gde prosek 4+ po utakmici. on realno moze da igra neku belgijsku ligu, mada se i tamo igra brz fudbal. ucinak mu do sada, ucestvovao kod jednog gola, odvuko igraca da Benzema ostane 1 na 1
S

Sherlocked

pre oko 2 godine

A gde ti mozes da igras?
V

Volim fucu

pre oko 2 godine

Nekom je konkurencija Benzema , a nekome Morata.
A

Axaxaxa

pre oko 2 godine

Solidan mec Reala, bice dobri oni od sada, posto im se vracaju svi povredjeni igraci iduce nedelje, rekao je Karlo sad.
G

GostLazar

pre oko 2 godine

Jovic bi bio sjajan da igra konstantno. Dobro, pokusao je u Realu, iskreno nije nesto dobio prilike mnogo, sad bi bilo dobro da ode negde. Sto da se ne vrati npr. u Nemacku, kad ode Halland na leto, mozda Jovic moze probati u Borusiji. Zna ligu, igrao je, ako dobije vise prilika nego u Realu, opet moze za dve, tri godine u neke vece klubove.
O

Ombucman

pre oko 2 godine

Ma kakvi sjajan, lik nije isti kao što je bio, drugi čovek. A šansu dobija svaki dan. Svi treniraju, igraju na treningu i non stop su pod okom trenera. Da je nešto pokazao, igrao bi i to je to.
R

Realno87

pre oko 2 godine

Treba neko da objasni Njegošu Petroviću da u španiji protivnički igraci imaju pravo da te napadnu. Au kakva prevara od igrača… kojom magijom je on igrao kod nas u zvezdi..

07.08.16

pre oko 2 godine

Real je jalov poprilicno bez Benzeme.Mucili se sa Bilbaom u Kupu, veceras,par puta.Uglavnom sutevi sa distance,bez plana,brzine.Mislim da Karlo gresi.Ok,ne moras da guras i forsiras Jovica pored Benzene,ali da mu das sansu kad ovaj ne igra,to da.Kako ce nesto da uradi,kad dobija sansu na kasicicu,i kad i sam zna,vidi i oseca da nema poverenja.Jeste i sam Luka u glavi nestabilan,udarila mu slava u glavu,privatan zivot sa emotivnim problemina,i moguce rafna etika i stav i rad na treninzima uticu da ga Karlo ignorise,ali ne mozes ocekivati da pusta kisu ponekad kad ga uvedes.Takodje,greska je sto Karlu igraju stalno jedni te isti.Kros,Modric,Fede i Kazemiro,napred Rodrigo,Vinisujus i Benzema.I onda,kad se neko povredi,i treba ti ucinak rezwrvista,njih nema,jer ih ne rotira.Primeru uzimaju,jer nema ko,ali u LS,nece daleko.Citav tim i previse zavisi od Karima.
N

Negotinac

pre oko 2 godine

A kako da ne bude jalov kad igra bez napadaca? Pa nije uloga napadaca samo da daje golove, vec i da sacuva loptu, odlozi je, odvuce igrace, napravi prostor saigracima. Kako su prodisali svi ofanzivni igraci cim je Jovic usao? Nije to bukvalno zbog Jovica, vec zato sto je uveo napadaca. Uvek su ili jedan ili dva igraca uz njega. Samo Siti moze da igra fudbal bez napadaca i niko vise. A to sto ga ne pusta ni u odsustvu Benzeme, ja mislim da je to ili neka kazna sto je odbio transfer ili ono sa koronom sto je neko spomenuo vec. Inace, Jovic koji je pravio probleme i sebi i Realu prosle sezone i ovaj sad Jovic su nebo i zemlja. Sada pokazuje mnogo vise zelje, ali vidi se da igra u grcu i da mu fali samopouzdanja. Kad bi vezao 2-3 utakmice sa bar golom u svakoj, opet bi bio ista ona masina iz Ajntrahta.
G

GostLazar

pre oko 2 godine

@Negotinac Mozda on sam nema zelju jer bilo sta da uradi, opet nece igrati. Evo, dao je gol i asistenciju na prvoj utakmici kad je Benzema bio odsutan, bio igrac utakmice, protiv Intera u sledecoj zamalo gol dao, a odmah na trecoj utakmici Benzema usao u startnu postavu, a tek je izasao iz povrede. Vidi i on da se zeznuo, ali mlati lovu i briga ga. Svakako iz Reala nece otici u mnogo losiji klub, nego opet u neki dobar i u dobru ligu, gde ce ga trener ceniti i dati mu vise prilike.
R

Red Star Belgrade

pre oko 2 godine

@Negotinac Mislis valjda samo Gvardiola moze da smisli taktiku bez klasicnog napadaca i da opet budu brutalni i nepobedivi.Osvojice Karlo Anceloti najverovatnije Spansku ligu ali to ce mu biti sve sto ce osvojiti ove godine i uvek mu isti igraju.

Norwegianviking

pre oko 2 godine

pa sta svi vidimo da nije on za real.. on je vise za betis itd. Nije on los igrac ali nije ipak za real madrid
j

ja psv !

pre oko 2 godine

nije on ni za Betisa za njega je Fekir Maradona
K

Klaster

pre oko 2 godine

I ja kapiram da mu ne veruje preterano, ali cisto manjeg senzacionalizma radi - nije li Anceloti skoro rekao da se Jovic dosta sporo oporavlja od korone, tj. sporo vraca u formu od korone? Samo da budemo precizni, jer cak i da mu ne veruje, sigurno mu opet vise veruje nego Isku.
A

A sad adio

pre oko 2 godine

Luka Jovic nije uspeo u Realu, to je cinjenica. Bolje bi bilo da promeni klub, real je precelik zalogaj. Ipak, da admin ovog portala, na ovako jeftin nacin pokusava da ponizi Jovica, totalno bespotrebno spominjuci Vlaohovica i praveci poredjenje (decku svaka cast) je zaista nekorektno. Mozart vodi jednu besramnu kampanju protiv Zvezde a u korist partizana. Pogledajte samo naslove u zadnjih godina dana i sve ce vam biti jasno. Od danas vise ne citam mozart. Kraj!. Mozda je vama to svejedno ali meni je bitno. Necu vise morati da se nerviram sa ovim pristrasnim i nekorektnim portalom. Moje Informacije o sportu mogu da dobijem iz sto drugih izvora!
p

pfc barsa.

pre oko 2 godine

nemoj da se nerviras , sve je to normalno, pogledaj reprezentaciju procvetalo nam od kad Partizanovi igraci vode glavnu rec
@

@pfc barsa

pre oko 2 godine

Pa i do sada su Partizanovi igrači pozivani za reprezentaciju redovno. Jer ne igraju u svojim klubovima, pa da imaju gde da igraju. Ali procvetalo nam je kad smo doveli Zvezdaša za trenera ;)
O

Objektivnost pre svega

pre oko 2 godine

Ma ne, niste tendenciozni nimalo. Imao jednu sansu? Pa sam je sebi 2-3 sanse stvorio, imao posle jos jednu. Jovic sasvim pristojno odigrao, sem sansi povukao jos 2-3 opasne kontre. Za vreme provedeno na terenu, sasvim dobar ucinak. Kapiram grobarski poriv da pljujete ovog momka, samo ne znam zasto? Je l' vam bas toliki trn u oku? Ili mu samo zavidite?
G

Gost 17

pre oko 2 godine

Sramota je koliko mu ne daju šansu, treba već da ide. U redu je da se zna ko su starteri, ali kad su igrači povređeni ili nedostupni logično je da se pruži šansa drugima, a Anćeloti ne voli da rotira i stvarno preteruje. Modrić jeste klasa, ali ne može da igra svaki meč u 36. godini, prošli meč igrjau Kazemiro i Vinisijus koji su igrali 3 mečeva u prethodnih 6 dana, o čemu pričamo.
G

Gostic de Cic

pre oko 2 godine

Ili Jovica boli trtica za fudbal ili mnogo mora da radi sa psihologom ako ostane sledece sezone, lik je puko.
D

Dejan_996

pre oko 2 godine

Okej, volim i ja Vlahovica ko brata rodjenog, ali brate o njemu pisati na vesti o realu je presmesno, zar ne mislite da preterujete sa tim malo, postaje naporno
H

Hammers Srbija

pre oko 2 godine

Hm nijedno pominjanje Vlahovica nema, sem na tvom komentaru?
@

@Hammers

pre oko 2 godine

Procitaj tekst a ne samo naslov. Bukvalno prva recenica.

Adem Meta

pre oko 2 godine

Nije bio los Jovic veceras.
A

Alooo

pre oko 2 godine

Ovaj real je jadan bez benzeme nema ko gol da da