Komentari na vest

Luka Jović je oživeo, Milan će mu ponuditi novi ugovor

R

Rossoneri Srbija

pre 4 meseca

Ovi nisu normalni ako mu produže ugovor..
Л

Легион

pre 4 meseca

Из којег си краја Милана?
Z

Zocky

pre 4 meseca

Čovek opet udje 75. minutu i dade ga, okrenu utakmicu i Milan za 15 minuta pobedi u već vidjenom porazu...
B

Berluskoni

pre 4 meseca

Pih dade gol. A baš sam ga pljuvao. Koji maler sam ja.
П

Па...

pre 4 meseca

...није гробарима лако кад виде овакве вести. Све бајке о њиховој школи падају у воду. Њихов најбољи нападач у историји игра за неки Ал Шабан из саудијске пешчаре. А Звездин просек у Милану. Таман су се опоравили од шока што је Видић био капитен Јунајтеда. Сад још и ово. Кад још и Мијатовић заигра за Сити, биће куку леле.
G

Gosti

pre 4 meseca

Samo jedno ime;Dušan Vlahović!!!
P

Pfc

pre 4 meseca

Iz tvog komentara se vidi kome je lako. Volis li da gledas reprezentaciju?
Z

Zika Dobrohotov

pre 4 meseca

Novi ugovor i kraj karijere. Dobije jos jedno dete i na bolovanje do kraja karijere. Obezbedio se. Ima kesa, lepu zenu koja mnogo trosi i zdravu decu. Blago njemu.
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Sad samo da ne bude brzoplet i halapljiv. Sedi tu sine, lep grafd, veliki klub i ide ti ! Znaci ostaj sve dok te oni sami ne oteraju !
f

fontana9

pre 4 meseca

kada njemu produze ugovor ja cu igrati za Argentinu znaci nikada.Gde samo iskopate odnosno izmisljate informacije,ni u jednom Italijanskom listu nisam procitao.
B

Bracafaca

pre 4 meseca

Otkucas u google ime spanskog novira i dodas ime luke i nadjes. Inace to je isti novinar koji je prvi objavio da luka prelazi u milan na pocetku sezone.
G

Gistgost

pre 4 meseca

Kad je doslo vreme da Grobari dobijaju dislajkove na njihove standardne komentare o Jovicu. Kako im je samo zapusio usta...
S

Slaba odbrana

pre 4 meseca

Gistgost-A čime je to tačno zapušio usta grobarima,što je potpisao nov ugovor,pitanje je samo u kojim okolnostima.Dečko iza sebe ima dobrog menadzera i to vrlo ozbiljnog.Golova se realno nije nadavao,razlika izmedju tebe i njega je što je on neverovatno lenj,bog mu dao talenat koji on nije iskoristio u potpunosti a ti ćeš morati da se mučiš do kraja života da bi zaradio za parče hleba.Mogu da potpišem i stavio bi sve što imam na tebe verujem kao potpunog amatera da bi kada bi ti dali šansu da odigraš isti broj utakmica,minuta,sekundi kao on što je proveo na terenu u svim navedenim klubovima na istoj poziciji da bi ti postigao makar 1 gol više.Sad stavi prst na čelo i reci da nisam u pravu...
G

Gostgost

pre 4 meseca

Nije se nadavao? Prošle sezone naš najbolji strelac, kad uporediš broj minuta i broj golova iz igre! Da, bolji i od Mitrovića i od Vlahovića! Šta li bi bilo da ozbiljno shvati fudbal? Zapušio vam je usta jer ga pljujete godinama bez razloga, niti vam je šta loše rekao niti uradio. Samo ne možete da mu oprostite to što je igrao za Real, osvajao titule i LŠ, a iz Zvezde je, nije iz Partizana.
R

Realno...

pre 4 meseca

Bolji od ovog Teramija, dao čovek 3 gola kao standardni napadač u Potugalskoj ligi ,plus igra u Portu...Inter se du žestoko za*ebao!
M

Makks

pre 4 meseca

Ne umes mu ni ime napisati, a znas da ce biti promasaj.
d

dkcz

pre 4 meseca

Luka, bolje da te zovu Lule, kosa ti je masna a i fore su ti trule!
B

Berluskoni

pre 4 meseca

Bacene pare. Ali 61
G

Gost0202

pre 4 meseca

Oživeo?? Dao dva gola iz pet metara i oživeo? O Isuse ! Ne dao Bog Milanu da mu produže/ponude ugovor.
C

Cirkus...

pre 4 meseca

... šta sve čovek ovde može da pročita...a Kežman odakle je davao golove ako ne iz peterca , pogotovo u Holandiji, uostalom kao i recimo Rud Van Nistelroj (nadam se da si čuo za njega) , kao i Darko Pančev...
A

Ambrozini

pre 4 meseca

Velika greska Milana! Zivi bili pa videli!
J

JovanCZV

pre 4 meseca

Slazem se, jeste talenat ali lenjstina velika