Luka Jović, Pantić, Ilić, Adžić… Neka drhte Makedonci

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.09.18. | 10:50

Mlada reprezentacija Srbije večeras na Karađorđu (18 časova) ima šansu da se za korak približi Prvenstvu Evrope u Italiji

Marš ka Prvenstvu Evrope u Italiji mlada reprezentacija Srbije nastavlja protiv Makedonije! Orlići imaju maksimalan učinak od 18 bodova iz šest utakmica I trijumfom na Karađorđu (18 časova) mogu da naprave odličnu uvertiru za derbi u Rusiji. Tamo u Nižnji Novgorodu selekcija Gorana Đorovića može da reši sve dileme.

Ipak, selektor našeg tima ostao je bez nekoliko važnih aduta. Saša Lukić, Nikola Milenković I Nemanja Radonjić su prekomandovani u prvi tim, nema ni novog člana Herte Marka Grujića. Među vršnjake se vratio Luka Jović.
“Oprez nikada nije na odmet. Svesni smo važnosti današnje utakmice, dosadašnji učinak nam daje za pravo da se nadamo trijumfu. Moramo da poštujemo rivala, jer u fudbalu se ništa ne podrazumeva. Zadatak je jasan”,  moramo da savladamo Makedoniju”, poručio je selektor Goran Đorović.

Izabrane vesti

Umesto Milenkovića društvo Vukašćinu Jovanoviću u srcu odbrane praviće Svetozar Marković. Rupe na krilnim pozicijama trebalo bi da popune Luka Adžić i novi fudbaler Olimpijakosa Lazar Ranđelović. Očekuje se da u startnoj postavi budu Uroš Račić I Luka Ilić, te Danilo Pantić.
“Sve osim naše pobede u današnjoj utakmici predstavljalo bi veliko iznenađenje. Svi nas već vide na Evropskom prvenstvu, ali treba se podsetiti da nam nap utu do tog cilja stoje još dve prepreke. Meč sa Makedonijom dolazi u idealnom trenutku za nas, ali ne smemo to da pokvarimo”, reči su kapitena Vukašina Jovanovića.

SRBIJA – MAKEDONIJA

Stadion: Karađorđe

Kapacitet: 12.000

Sudija: Denis Higler

SRBIJA: Radunović – Gajić, Jovanović, Marković, Bogosavac – Račić, Pantić, Ranđelović, Ilić, Adžić – Jović.

MAKEDONIJA: Jankov – Jovanov, Rufati, Amanović, Trajanovski – Hani, Atanasov, Mitrovski, Zdravkovski, Đorđev – Petkovski.

GRUPA 7 

18.00: (1,15) Srbija (7,00) Makedonija (15,00)


tagovi

Luka JovićGoran ĐorovićVukašin Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara