Foto: AFP
Foto: AFP

Luka Stojanović je nezaustavljiv, ali nije mogao sam protiv Majamija (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.08.21. | 04:56

Asistencija i gol Srbina malo da Čikago izbegne poraz

Luka Stojanović briljira u dresu Čikago Fajera i sa tri pogotka najzaslužniji je što su gosti sa dva vezana trijumfa stigli na gostovanje Inter Majamiju, međutim nova fenomenalna partija nekadašnjeg igrača Čukaričkog ukrašena pogotkom i asistencijom nije bila dovoljna da njegov tim stigne makar do boda (2:3).

Iako je domaćin u 34. minutu uspeo da stigne do vođstva preko Vasileva koji je odbijenu loptu posle intervencije Šatelvorta prosledio u mrežu, Čikago je samo šest minuta kasnije anulirao zaostatak. Strelac za goste bio je Kalvo, a kapitena Fajera sa golom je spojio srpski internacionalac idealno izvedenim kornerom.

Izabrane vesti

Na krilima izjednačujućeg pogotka Čikago je bolje i motivisanije ušao i u nastavak, a potpuni preokret doneo je Stojanović sigurnim udarcem iz srca šesnaesterca nakon proigravanja Ivanova sa desnog boka.

Fenomenaalna igra gostiju po taktovima Stojanovića ipak nije bila dovoljna da slomi otpor izabranika Fila Nevila, a novo izjednačenje doneo je Robinson u 62. minutu. Nerešeni rezultat bio je na snazi do sudijske nadoknade, ali je ceo plen domaćinu u samoj završnici doneo Pizaro posle odlične timske akcije u kojoj su učestvovali i Uloa i Iguain.

MLS

Četvrtak

Atlanta - Toronto 1:0 (1:0)

Nju ingland - Di Si Junajted 3:2 (0:1)

Sinsinati - Montreal 0:0

Inter Majami - Čikago 3:2 (1:1)

/Vasilev 34, Robinson 62, Pizaro 90+3 - Kalvo40, Stojanović/

Filadelfija - Njujork Siti 1:0 (0:0)

Njujork Red Buls - Kolumbus 1:0 (1:0)

Dalas - Sijetl 0:1 (0:0)

Nešvil - Orlando 1:1 (1:0)

Kanzas - Portland 1:1 (0:1)

Ostin - Vankuver 1:2 (1:0)



tagovi

MLSMLS ligaLuka StojanovićČikago FajerInter Majami

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara