Luka Stojanović (©AFP)
Luka Stojanović (©AFP)

Luka Stojanović munjom u 93. minutu rešio triler u Sinsinatiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.10.21. | 08:21

Maestralan gol bivšeg fudbalera Čukaričkog

Plej-of je ostao daleko, ali barem neka kraj bude pristojna uteha. Čikago Fajer je u meču punom preokreta savladao Sinsinati sa 4:3 pošto je utakmicu rešio pogodak bivšeg plejmejkera Čukaričkog Luke Stojanovića.

I to na kakav način.

Izabrane vesti

Stojanović je na teren ušao u 86. minutu, već u 91. je Nejtan Bleket pogodio za izjednačenje (3:3), ali se srpski as potrudio da se na tome ne završi. Jednu loše ispucanu loptu na isteku 93. minuta mirno je primio na 25 metara od gola domaćeg tima i zatim razvukao munju koju nijedan golman na svetu ne bi odbranio, pa ni iskusni Pžemislav Titov, nekada čuvar mreže PSV-a, Štutgarta, Deportiva iz Korunje…

Kako bilo, osmi Stojanovićev pogodak u dresu Čikaga, sasvim zadovoljavajuć učinak imajući u vidu da je prvih šest meseci presedeo zbog teške povrede kolena.

S individuale strane solidna sezona dakle, sa ekipne – moglo je mnogo bolje. Čikago je trenutno 12. na tabeli Istočne konferencije MLS lige sa 31 bodom iz 31 meča, daleko je to od mesta u plej-ofu. Na ukupnoj tabeli tek 27. pozicija, a ni ova pobeda nad Sinsinatijem ne bi smela da zavara, jer je izvojevana protiv najgoreg tima lige.

MLS LIGA:

Atlanta – Njujork Siti 1:1

Di-SI junajted – Nju Inglend 2:3

Sinsinati – Čikago Fajer 3:4

Inter Majami – Toronto 3:0

Orlando – Montreal 1:1

Dalas – Los Anđeles FC 2:3

Minesota – Filadelfija 3:2

Hjuston Dinamo – LA Galaksi 0:3

Nešvil – Kolumbus 1:1

Kolorado – Sijetl

Portland – Vankuver

San Hose – Ostin 4:0



tagovi

Luka StojanovićČikago Fajer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara