(©Marca)
(©Marca)

Luka, vreme je za korak napred

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.09.20. | 10:11

Velika očekivanja od srpskog napadača

To je ta sezona! Posle prve u kojoj se borio sa adaptacijom na zahteve najvećeg kluba na svetu, u kojoj je i sam pravio brdo grešaka na terenu i pogotovo van njega, kucnuo je čas da Luka Jović pokaže u dresu Real Madrida zašto važi za jednog od najtalentovanijih napadača na svetu.

Tako kaže Marka, koja je nikog drugog do Jovića stavila na naslovnu stranu specijalnog dodatka povodom početka nove fudbalske sezone u Primeri.

Izabrane vesti

Jović: Vreme za iskorak“, blješti sa naslovne strane najčuvenijeg sportskog lista na svetu.

Deo španskih medija iznosi svoja saznanja da je Jović, kako tvrde, oduševio trenera Zidana koliko je fit došao na pripreme, koliko je utegnut kao struna i koliko mu se promenio stav na treninzima. Kažu, Luka je postao jedan od najglasnijih na terenu, počeo je da preuzima odgovornost na sebe, pokazuje veliku strast i ambiciju, a to se svima u Realu jako dopada.

Jović nikada nije izgubio poverenje trenera Zidana, koji je i u danima kada se lavina kritika obrušavala na srpskog napadača i kada su ga selili iz kluba, uporno tvrdio da čvrsto veruje u Luku i da će vremenom sve doći na svoje mesto.

A, Marka kaže da je taj čas kucnuo. Da se mnogo očekuje od Luke Jovića, Edera Militaa i Edena Azara, da budu predvodnici nove generacije Reala, jer biološki sat neumitno kuca i Karim Benzema, Luka Modrić i ekipa neće postati mlađi kako vreme prolazi.

U prošloj sezoni Jović je odigrao 27 utakmica za Real, uglavnom je ulazio u igru sa klupe za rezerve, postigao je dva gola, dok je za dva asistirao. Za sezonu koja kreće, očekuje se više, mnogo više od srpskog golgetera.


tagovi

Luka JovićReal MadridPrimera

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara