Luka, vreme je

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.12.19. | 12:26

Dnevnik As se danas na kioscima pojavio sa Jovićem na naslovnoj strani i uz uverenje da će protiv Briža dobiti priliku da pokaže da zaslužuje poverenje madridske publike

Zimski san je počeo pre vremena za Luku Jovića. Još od 2. novembra srpski napadač je bez minuta na terenu. Početak u Kraljevskom klubu ne teče baš kao u snovima. Najblaže rečeno. Ima i do strašne forme Karima Benzeme, koji je Jovića pretvorio u žrtvu. Istini za volju, ni Jovića nije hteo gol, a za cenom od 60.000.000 evra oni se u klubu kakav je Real podrazumevaju kod napadača. A kraj imena srpskog golgetera samo jedna recka i svega 319 minuta na terenu.

Tihovanju bi, nadaju se u Madridu, sada mogao da dođe kraj, jer se očekuje da Jović dobije šansu protiv Klub Briža. Benzemi je potreban odmor, Real je već bukirao mesto u TOP 16 Lige šampiona, a do prvog mesta svakako ne može preko Pari Sen Žermena. Zinedin Zidan ima redak luksuz da Joviću pruži šansu.

Izabrane vesti

Da li baš od prvog minuta teško je reći, ali s obzirom da je Jović poslednji meč odigrao tog 2. novembra protiv Betisa – a i tada samo sedam minuta – nije isključeno ni da počne. Jer pre tog Betisa je u petardiranju Leganesa postigao svoj prvi i za sada jedini gol u Realovom dresu, a onda umesto nagrade... Tih sedam minuta, pa tihovanje u mečevima protiv Galatasaraja, Eibara,  Real Sosijedada, Pari Sen Žermena, Alavesa i Espanjola.

As navodi i da mu je Zidan “dužan“. Zagrevao ga je šef struke 20 minuta protiv Espanjola, ali je previše čekao i kad je u 83. Ferland Mendi dobio drugi žuti karton morao je Jović na hlađenje, jer ne ide da se u takvim situacijama ubacuje napadač, pa je prednost dobio Eder Militao.

Sad je valjda vreme za Jovića. Zidan je baš nedavno javno govorio da računa na mladog fudbalera, evo mu prilike da to na delu i pokaže.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara