@mhfootballclub
@mhfootballclub

Makabi iz Haife doveo defanzivnog vezistu za 1.200.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.08.23. | 04:49

Manuel Kapumana stigao iz Ludogoreca

Makabi iz Haife nastavio je da korača putem koji je prethodno utabao Barak Bahar, pa je osvojio Superlup Izareala pobedom nad Beitarom iz Jerusalima, a nalazi se na dobrom put da obezbedi i plasman u plej-of Lige šampiona, s obzirom da večerašnji meč sa Slovanom iz Bratislave na svom terenu dočekuje sa prednošću iz Slovačke od 2:1.

U međuvremenu, sastav koji predvodi Mesaj Dego, nastavio je da jača svoje redove, a juče je završio najskuplju kupovinu ovog leta. Iz bugarskog Ludogoreca za obeštećenje od 1.200.000 evra došao je defanzivni vezista Manuel Kafumana.

Izabrane vesti

Radi se o reprezentativcu Angole koji je u prethodne dve utakmice u Razgradu odigrao 71 meč i postigao pet golova.

"Veoma sam uzbuđen što sam došao u najveći klub u Izarelu. Ovo je klub o kojem sam dosta slušao i koji je osvojio mnogo titula. Došao sam da budem deo njegovih uspeha i da doživim ovu sjajnu atmosferu", rekao je Kafumana na predstavljanju.

Ovo je treća zvanična kupovina Makabija ovog leta. Iz Specije je za 500.000 evra došao krilno vezista Suf Podgoreanu, a iz Nirnberga za 1.000.000 evra napadač Erik Šuranov. Kada su u pitanju prodaje. Omer Acili je otišao u Al Ain za 2.000.000 evra, a Mohamed Abu Fani u Ferencvaroš za 1.500.000.



tagovi

Letnji prelazni rok 2023Makabi Haifa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara