Arijan Ademi (©Reuters)
Arijan Ademi (©Reuters)

Makedonci bez tandema zagrebačkog Dinama

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.09.22. | 16:30

Blagoje Milevski u Gruziji ne može da računa na Ademija i Ristovskog

Reprezentativci Makedonije otputovali su u Gruziju, gde ih u petak od 18 časova očekuje ključni meč Lige nacija.

Risovi u Tbilisiju moraju da naprave podvig zbog teškog poraza u Skoplju, a dve su opcije po kojima mogu do prvog mesta svoje grupe.

Izabrane vesti

Gruzini, predvođeni sjajnim Hvičom Kvaracvhelijom iz Napolija, pobedili su u prvom susretu 3:0, pa će Makedonci to pokušati da nadoknade, dok bi im pobeda s manje od tri gola razlike ostavila imperativ pobede nad Bugarskom, ali bi im neophodan bio i kiks gruzije u duelu sa autsajderom Gibraltarom, što je ravno čudu. Poraz ili remi bi ugasili nadu balkanskoj selekciji da može do prvog mesta i plasmana u B diviziju Lige nacija.

Veliki hendikep imaće selektor Blagoja Milevski u Gruziji, jer ne može da računa na dvojac iz zagrebačkog Dinama - Arijana Ademija i Stefana Ristovskog.

Kapiten Ristovski ima povredu stopala, dok je Ademi prijavio povredu leđa nakon Dinamovog meča sa Lokomotivom Zagreb, u kojem je dao gol i asistirao za pobedu 2:1.

Izostanak dva važna reprezentativca biće veliki udarac za Makedoniju na predstojećem teškom gostovanju. Takođe, u sastavu Makedonije neće biti i krila Valjona Etemija i Darka Čurlinova, koji su takođe povređeni.



tagovi

Arijan Ademireprezentacija MakedonijeDinamo Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara