Komentari na vest

Makijeva velika ispovest: O bratu Traoreu, treninzima sa Pujolom, pitanju Dekija Stankovića, savetu Sava Miloševića…

R

Raul Bobadilla

pre oko 2 godine

Ne mislim da je Banjak ekstra klasa, ali za ova dva 🤡 je Nesta licno!
D

Dexaman

pre oko 2 godine

Banjak je za klasu bolji od svih štopera koji su trenutno u klubu, a ne verujem da ljudi u sportskom sektoru to nisu videli. Tako da, nešto drugo je u pitanju...
S

S2

pre oko 2 godine

Tebi je život dao sve, a meni Maki Banjak je..
d

duhovito

pre oko 2 godine

humor negde sesti razred, drugo polugodiste
G

Gost4

pre oko 2 godine

Nije posao zbog broja stranaca, samo ga je Vujacic izbacio iz tima, Vujacic je dobio par nekih sansi gde se ispostavio kad dobar sacuvala se mreza kad je igrao komandovao je odbranom i Banjak nije imao sta vise da trazi. Prosle sezone je isti taj Vujacic po glasovima navijaca bio najbolji fudbaler Partizana tako da vjerovatno ima razlike kad je za tako vrijeme prikupio simpatije navijaca i poceo da komanduje odbranom.
G

Gost4828

pre oko 2 godine

Zanimljivo je da se udaraju minusi a isto tako je bilo komentara kako Banjak kiksa kad igra i kako se primaju golovi lako.
G

Gost727281

pre oko 2 godine

ako je zbog broja stranaca otisao to je zalosno jer smo ostavili holendera a posle rastali sa sumom. odlican igrac steta sto smo ga zamenili vujacicem i sanicanom koji su za klase ispod
d

dejanera

pre oko 2 godine

Jedino sto Holender nije stranac. Kada je on otisao stranci u Partizanu su bili : Natho, Suma, Rikardo, Bajabek i Banjak.
m

markossss

pre oko 2 godine

Banjak je doktor za Vujacica, a pogotovo za Sanicanina, samo toliko...