Mala mu je Superliga: Bosančić za pet meseci napustio Voždovac, pa Rad

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.11.19. | 10:08

Kreativni vezista nikako da se skrasi

Za samo pet meseci Miloš Bosančić je „uspeo“ da napusti dva superligaška kluba! Kreativni vezista je raskinuo ugovor sa Radom, pa je sada uoči zimskog prelaznog roka slobodan igrač.

A, Bosančić je na Banjicu pre toga došao iz Voždovca. U koji je stigao krajem juna. Predstavljen je kao veliko pojačanje Zmajeva, da bi posle samo dva meseca, pre nego što je okončan letnji prelazni rok, napustio klub. Skupio je samo dva nastupa, jedan od 90 i jedan od šest minuta.

Izabrane vesti

Odmah nakon toga Bosančić je potpisao za Rad, za koji je odigrao šest utakmica, od toga dve cele. Poslednji nastup mu je bio 5. oktobra protiv Proletera. Nakon toga ga više nije bilo u sastavu Građevinara.

Dobio je iskusni vezista papire i sada je slobodan igrač. Bosančić je važio za jednog od većih talenata srpskog fudbala kada je bio u omladinskoj školi Partizana, ali nije uspeo da taj dar pretvori u veliku karijeru. Igrao je i za Crvenu zvezdu, Čukarički, OFK Beograd, a najbolji period mu je bio u češkom Liberecu, za koji je nastupao u dva mandata.

Foto: Starsport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara