Stadion Hose Zorilja (©Reuters)
Stadion Hose Zorilja (©Reuters)

Malaga traži prvu pobedu u gostima, a na Zorilji najčešće remizira

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.10.21. | 13:49

Segunda: Valjadolid dolekuje Albiseleste na premijeri 9. runde

Segunda se nastavlja ovog petka, kada će na stadionu Hose Zorilja snage da odmere Valjadolid i Malaga u utakmici 9. kola (21.00).

Malaga mora da razbije negativne obrasce počevši od Valjadolida, kako bi opravdala epitet jednog od timova koji "pucaju" na promociju u Primeru. Učinak izvan La Rosalede je mizeran. Kao bespomoćno dete daleko od kuće deluju igrači u plavo-belim uniformama kada gostuju ove sezone u Segundi. Nisu žestoki, uravnoteženi, niti smeli.

Izabrane vesti

21.00: (1,85) Valjadolid (3,45) Malaga (4,50)

Trener Hose Alberto Lopez istakao je da mu nije sasvim jasno zašto postoje dve verzije njegovog tima kada svaki sastanak priprema potpuno isto. Brojevi ne lažu.

Malaga je na svom terenu izgubila ceo plen samo u remiju na startu sezone protiv Mirandesa, a onda je pobedila sve bez primljenog gola. Ali, učinak na La Rosaledi je "potrošen" kada se u obzir uzmu putovanja u drugim gradovima. U svima je Malaga primila najmanje dva gola: Ibica, Almerija, Ponferadina, Hihon.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

Valjadolid ulazi u meč pošto se suočio sa Ponferadinom i Alkorkonom, dok je Malaga igrala poslednje utakmice u ligi protiv Fuenlabrade i Hihona. Domaćin zauzima 9. poziciju na tabeli sa 11 bodova, dok je Malaga 10. sa istim saldom, ali i slabijim gol-količnikom. Pobeda, remi ili poraz odrediće neposrednu budućnost oba tima na tabeli. Do sada su timovi čiji su vlasnici "originalni" Ronaldo, nekadašnja brazilska zvezda, odnosno katarski biznismen Abdulah Al Tani zabeležili po tri pobede, dva remija i tri poraza izgubljene.

Poslednji put Valjadolid i Malaga su ukrstili koplja u zvaničnim mečevima još u martu 2014. U njihovim dvobojima dominiraju iksevi, koji su zabeleženi na 10 od 22 odigrana duela, a čak u sedam od 11 navrata na Zorilji sudar je završen nerešeno.


tagovi

SegundaValjadolidMalaga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara