Ljubomir Fejsa (©Reuters)
Ljubomir Fejsa (©Reuters)

Malatija bacila oko na Fejsu

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.08.20. | 11:20

Sprema se renoviranje tima

Pravo čudo je spaslo Malatiju od ispadanja iz prve turske lige. Nakon poslednjeg kola crno-žuti su već počeli da se pakuju za selidbu u niži rang, a onda ih je obradovala odluka Fudbalskog saveza da iznenada proširi ligu.

I sada u Malatiji već kreću u akciju da renoviraju tim, da ne dozvole da im se ponovi šokantna prošla sezona. Više im se sviđa pretprošla, kada su izborili plasman na evropsku scenu.

Izabrane vesti

A, jedna od meta Malatije u letnjem prelaznom roku je Ljubomir Fejsa. Srpski vezista koji ima još godinu dana ugovora sa Benfikom, ali u lisabonskom klubu ne računaju na njega i rado bi ga pustili da ode.

Podsećanja radi, prošlog leta je Fejsa bio „već viđen“ u Fenerbahčeu, turski mediji su danima najavljivali da je sve dogovoreno i da dolazi na lekarske preglede, a na kraju se ništa nije dogodilo. I tek zimus je iskusni vezista otišao u Španiju na pozajmicu, bio je član Alavesa.

Odigrao je 13 mečeva Fejsa u Primeri, ali Alaves nije imao novca, a možda ni želje, da proba da ga otkupi. Pokušaće to ovog leta Malatija, kako piše lokalni list „Malatija Sonsez“, a pored srpskog fudbalera, na listi želja su i Alper Potuk iz Fenerbahčea, Tajler Bojd iz Bešiktaša, kao i Azbuike Okečukvu, koji je ranije igrao za crno-žute, a sada je pod ugovorom sa egipatskim Piramidsom.


tagovi

Ljubomir FejsaMalatijaBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara