Malezijski derbi - tek toliko, da se ne zaboravi!

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.07.18. | 12:07

Do 15.00, valja razmisliti o tri para 18. kola malezijske elite… Najzanimljivije će biti na susretu Perak - Johor

Znamo, danas je nema ništa važnije od mundijalskog klinča Trikolora i Crvenih đavola… Da li je baš iz svakog ugla tako? E pa, iz kladilačkog svakako nije, jer na putu do vrhunskog ukupnog MOZZART koeficijenta nije loše skočiti malo i do Malezije! Tamo se igra veoma interesantan derbi.

Dakle, utakmicom Perak - Johor započinjemo bet analizzu, u kojoj moramo apostrofiorati domaćina kao tim sa apsolutno najboljom odbranom u ligi. Sve na tu temu, govori gol razlika Johora od 35:6, nasuprot koje stoji Perakovih 27:19. Uz to, gostujući Johor je do 18. kola, izgubio samo jednu utakmicu, a ako se pitate, ko je bio taj dželat, onda nam je dužnost da vas obavestimo da je to bio upravo današnji rival u 13. kolu šampionata.  

Izabrane vesti

Idemo na utakmicu Melaka Junajted - Kedah, koja nas u premotavanju istorije međusobnih odmeravanja, vraća u jun, odnosno na utakmicu koju je današnji domaćin dobio sa 2:0. Uz to, Melaka je na minula četiri susreta odigrala minimalno za prolazna 3+ tipovanja, a tri puta se zalomilio i GG4+ ishod. Kod Kedaha je na poslednjih pet utakmica GG3+, prolazno štiklirano dva puta. Uz to, treba znati i da su današnji gosti u seriji od tri pobede, dok Melaka ima dva poraza za protekle tri utakmice.

I, na kraju, ostaje nam da se zabavimo utakmicom Terenganu – Kuala Lumpur. Na poslednjem susretu ovih timova, sve je okončano pobedom Kuala Lumpura od 3:0, dok kladionilka statistika kaže da je na ovom paru, protekle godine dva puta slavio Terenganu. Oba puta je prošla GG3+ igra, dok danas obaveza osvete za poraz upravo stoji na plećima fudbalera ovoga tima. Ipak, savetujemo oprez, budući da Terenganu ne igra tako dobro u poslednje vreme, što dokazuju tri poraza i dve dobijene partije sa prethodnih pet utakmica.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 15:00 8558 MAL 1 Perak - Johor DT ki 2 1,65
Ukupna kvota1,65

Malezija 1 – 18. kolo

15.00: (3,20) Melaka Junajted (3,80)  Kedah (1,85)
15.00: (4,10) Perak (3,80) Johor (1,65)
15.00: (1,60) Terenganu (4,20) Kuala Lumpur (4,00)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Malezija 1sportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara