YouTube/Sportskacentrala
YouTube/Sportskacentrala

Mali Bahreinci hteli da rastrgnu Vlahovića, umešalo se obezbeđenje FSS! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.11.22. | 20:35

Delovalo je kao lepa scena do jednog trenutka, što se vidi na jutjub kanalu portala sportskacentrala.com

Na terenu je sve izgledalo idilično, posebno u drugom poluvremenu. Van terena je bilo simpatično. Do jednog momenta. Posebno kada se ispred stadiona u Manami pojavio Juventusov superstar Dušan Vlahović. Torinski klub je poznat po tome da ima mnogo navijača u arapskom svetu i normalno je što pojavljivanje napadača Srbije iniciralo pravi stampedo bahreinskih tinedjžera.

Meta je bio Dušan Vlahović, odnosno njegov potpis ili slika sa jednim od najboljih svetskih napadača. Sve je do jednog trenutka izgledalo simpatično,verovatno se Vlahović osećao kao član Bitlsa. Ali situacija se otela kontroli kada su domaći ljubitelji fudbala postali navelentni i zapretili da rastrgnu Dušana Vlahovića. Nimalo prijatnu situaciju pokušala je da smiri domaća policija, ali nije uspela.

Izabrane vesti

Morali su da se umešaju i pripadnici ozbebeđanja FSS, predvođeni komesarom za bezbednost naše kuće fudbala Ivanom Petrićem. Na kraju je Vlahović bezbedno stigao do autobusa sa ostatkom reprezentacije što se lepo vidi na Jutjub kanalu portala sportskacentrala.com.



tagovi

Dušan VlahovićKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara