Andreas Skov Olsen u akciji
Andreas Skov Olsen u akciji

Mali Danac izigrao Mihajlovića i Bolonju

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.07.19. | 20:30

Andreas Skov Olsen je junak dana u domovini nakon neobičnog poteza

Za jednu od luđih transfer priča sa pijace ovih dana pobrinuo se supertalentovani Danac Andreas Skov Olsen (19).

Naime, krilni napadač Nordsjelanda boravio je prethodnih dana u Italiji, tačnije u Bolonji, gde je prošao lekarske preglede kako bi kompletirao 5.000.000 evra vredan transfer u Seriju A. Međutim, po završetku pregleda, umesto da stavi paraf na višegodišnji ugovor sa ekipom Siniše Mihajlovića momak se naprasno predomislio i odbio da potpiše.

Izabrane vesti

Informaciju je potvrdio i njegov otac Tomas Olsen, a mladi Danac se već vratio u domovinu.
"Da sam ja dobio sličnu ponudu u njegovim godinama, verovatno bih je odmah prihvatio. Ali Andreas je oprezan momak. Znam da dosta brine jer je ovo velika odluka za njega. Lepo mu je u Nordsjelandu, a bilo je i dosta ljudi koji su ga savetovali šta bi trebalo da uradi. Srećom da moj sin dobro ume da vlada samim sobom i prati razvoj situacije", poručio je otac fudbalera.

Isti izvor navodi i da Bolonja nije ostavila "dedlajn" do kada mladi Skov Olsen treba da odluči da li prelazi na Renato Dalaru.

Pored ekipe Siniše Mihajlovića talentovanog krilnog napadača su ovog leta tražili i Sampdorija, Atalanta, Fjorentina i Udineze, a pažnju je privukao dobrim partijama na Evropskom prvenstvu za mlade u Italiji.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara