Mamić likuje: Plačem od sreće, Bog sve vidi

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.03.21. | 23:14

„Ovo je pobeda junačke organizacije“, napisao doskorašnji gazda hrvatskog prvaka na Fejsbuk profilu

Niko to nije mogao ni da pretpostavi... Totehhem je imao dva gola prednosti, Dinamo je bio uzdrman pravosnažnom sudskom presudom, kojom je potvrđena zatvorska kazna nezvaničnom gazdi kluba Zdravko Mamić i njegovom bratu Zoranu. Modri su igrali bez šefa stručnog štaba, ali ni ta činjenica nije pomogla Sparsima da završe posao.

Dinamo je napravio senzaciju i napravio jedan od najvećih rezultata u istoriji kluba. Sasvim dovoljno razloga da Zdravko Mamić likuje dok se u izgnanstvu bori protiv pravosudnog sistema Hrvatske.

Izabrane vesti

„Plačem od sreće večeras, a sa mnom plaču svi oni koji vole sport širom Hrvatske, Evrope i sveta! Večeras je jedna junačka ekipa, jedan junački stručni štab, jedna junačka organizacija koja je bez premca u Hrvatskoj i Evropi pokazala svetu od čega smo napravljeni. Bog sve zna, Bog sve vidi, a večeras je Bog nagradio svakog čoveka koji voli Dinamo, svakog zaposlenika, svakog igrača i svaku osobu koja je ugradila i najmanji deo sebe u ovaj uspjeh usprkos svima koji su nas napadali, sabotirali i hteli uništiti“, napisao je Zdravko Mamić na Fejsbuk profilu.


tagovi

Zdravko Mamić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara