Komentari na vest

Mamić oštro po konkurenciji: Oni gledaju korak unapred, mi tri – zato smo nuklearna raketa za njih

K

Klaster

pre preko 2 godine

Sta god da mu rade, covek ne staje! J..., ne vadi. Ali, ima rezultate iza sebe, preozbiljna glava.
A

Ajmo ovako

pre preko 2 godine

Zato cemo uvek biti servis sa Balkana jer se sve svodi na prodaju...budite svi pametni toliko kad vec sve pricate i Mamuc i svi ostali pa podignite sistem na Balkanu da ne mora prodaja bas svakog igraca, nego da imaju ovde sve i ambijent pa ovde da igraju
S

Spira

pre preko 2 godine

Nikad neces imati navijace iza dinama, sve i da osvoji ls... A ja sinoc na severu, kisa, hladno, izgubili ali srce puno... ZVEZDA!
S

Sotir

pre preko 2 godine

I jedna godina aut, dve uslovno! Ta divna stvorenja!!!!
P

Plavi10

pre preko 2 godine

Pa Dinamu je tek krenulo kad se rijesio navijaca. Nigdje u normalnom svijetu navijaci ne odredjuju ko ce igrati samo kod nas na balkanu. Sta mislis jel bi Zvezdi bilo bolje da umjesto svih tih promaseni stranaca da su dovodili hrvate,bosance, crnogorce. Vjerovatno bi al zvezdini navijaci kazu nemoze. Zato je to Mamic odma sasjeko i netrebaju mu navijaci, ovo malo sto dodje bar su normalni.
G

Gost 034

pre preko 2 godine

Zdravko Mamić, ukrao ili ne, voleli ga ili ne, bahat i često bezobrazan i nevaspitan, takav kakav je, postavio je standarde za ceo Balkan. Kakve je transfere pravio i kakave uspehe sa Dinamom, svi klubovi na Balkanu mogu samo da sanjaju.
G

Gost01

pre preko 2 godine

surova istina za ceo Balkan
M

Maleni

pre preko 2 godine

Mamino je doktorcina

Joco Inter

pre preko 2 godine

Gotivili ga ili ne, u pravu je za ovo.