Mamić ponovo u akciji: Novi Olmo stigao iz Milana

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.10.20. | 09:47

Reč je o momku rođenom 2003. godine

Prodavao je zagrebački Dinamo ovog leta, na transferima zaradio ogromnih 40 miliona evra, ali su u šampionu Hrvatske nastavili da pune magacin kvalitetnom robom. Ugovor sa Dinamom tokom ovog ponedeljka potpisao je mladi Italijan Alesio Tonon (17), pišu zagrebačke Sportske Novosti.

Dinamo ga je ugrio po sličnoj matrici kao Danija Olma. Mladi vezista rođen 2003. godine odlučio je da napusti redove Milana, svestan da će u redovima sedmostrukog šampiona Evrope teško dobiti šansu na velikoj sceni. Veruje da će se u Dinamu lakše probiditi do seniorskog sastava.

Izabrane vesti

Iz istog razloga šansu u Maksimiru je potražio Dani Olmo, i postao jedan od najboljih poslovnih poteza Zdravka Mamića. Inače, poveznica sa reprezentativcem Španije očitava se u još jeddnom detalju. U Dinamo ga je doveo poznati menadžer Andi Bara u saradnji sa italijanskim partnerom Markom Busielom. Novi član Dinama igrao je za mlade timove Milana do 17 i 18 godina.

Pored dolaska mladog Tonona Dinamo je završio još jedan veliki posao. Brazilac Marekinjos iz Atletiko Mineira trebalo bi ovih dana da dođe u Zagreb na pozajumicu od 18 meseci. Naravno, uz opciju otkupa ugovora.


tagovi

Dani OlmoZdravko Mamić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara