Komentari na vest

Mančester Junajted je izlečen! Antoni i Rašford rade Ronaldov posao, Ten Hagov rukopis sve lepši (VIDEO)

X

Xavi1111

pre preko 1 godinu

Koliko mi je drago zbog ovog eriksena pojma nemate, zelim mu 504 asistencije a prije toga da ga posluzi zdravlje tj srce. Svaka cast majstore
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Jos ovo samo..sta mislite da je obrnuta situacija, da li bi ponistio gol Junajteda i svirao faul npr na Dzaki?? Mislim da svako realan ce reci da ne bi..
p

peki98

pre preko 1 godinu

Od Arsenalovca: Junajted zasluženo pobedio, uprkos tome da je Arsenal delovao kao bolji tim. Ten Hag je jasno išao na kontre, a Arteta, posle ulaska Ronalda naivno podigao zadnju liniju još više u želji da doda pritisak i brzo završi utakmicu koja je u tom momentu, na 1:1, išla u Arsenalovu korist. Trebalo je Arsenal da bude konkretniji pred šesnaestercom. Previše promašenih poslednjih pasova. Saka pokazao zašto je 2. najbolje desno krilo u ligi. I dalje mislim da će Arsenal da završi u top 4 a Junajted neće jer protiv timova koji igraju defanzivno Junajted ne može da stvori šansu (pokazalo se već ove sezone). Arsenal sa druge strane igra mnogo tečnije i kreativnije i mislim da će Arsenal vrlo malo poena ispustiti protiv ekipa van top6, dok će Junajted dosta rasipati bodove. P.S. Nije bilo odlučujuće verovatno, ali ona VAR odluka je užasna. Ono se realno samo svira Liverpulu i Junajtedu kad igraju kod kuće.
b

barranjacccccccccc

pre preko 1 godinu

Gura Eriksona rukama I udaranje po nozi....to bi I Tole svirao protiv partizana.
p

peki98

pre preko 1 godinu

@barranjaccc Pazi ovako. Klasičan 50/50. Start je mekan i za sredinu terena. Da je odmah svirao ne bih se bunio. Ali ono nikada nije nešto za šta VAR treba da interveniše. Evo čisto da dam primer: da je ono bilo u šesnaestercu i da je sudija pustio da se igra, nikada niko normalan ne bi gledao VAR da da penal za ono. Ako je tako, ne treba ni gol da se poništava. Ili možda neko misli da bi ono trebalo da bude penal da je u 16 metara?
W

WanBi

pre preko 1 godinu

peki98 - Slazem se,ali var takve situacije stalno gleda,cak i ukoliko postoji moguci penal u sesnaestercu.Sudija pusti da se igra nastavi i onda iz var sobe jave da li je penal,prekrsaj itd. Ovo nije ni prvi ni poslednji put da se ovako nesto desilo, jer ovakvih situacija sa varom ima nebrojeno puta i svaki put se neko buni.
G

Gost29

pre preko 1 godinu

Kako si ti pametan da posle 6 kola znaš šta će biti. Kao i navijači Arsenala koji su posle 5 utakmica pomislili da su šampioni
J

Joca Macola

pre preko 1 godinu

Klasicni Arsenal. Taman se ponadas da je “to ova sezona” a oni se vrate na stari nivo. Osrednja ekipa. Mozda nije ni za top6
m

megvajaaa

pre preko 1 godinu

No Megvajaaa no defensive problems!!
R

RedDevil

pre preko 1 godinu

Mogao bi tri dana da pisem, tako da probacu ukratko... Arsenal je bio bolji, ali mislim da im treba malo vremena da sazre i moraju da imaju nekog lidera koji je bas iskusan. MU bolje kako je bilo, ali treba jos dosta vremena da se uklope i da se vidi ko ce tu da ispadne a ko da se dovede na leto, ovo do sad nekako sve na iskustvo i individualni kvalitet...ali nece to moci dugo, nek udju u L.S. do godine da se nadogradi tim na leto i samo rad i strpljenje pa bi trebalo sve da se slozi...
P

Plavooki pastuv

pre preko 1 godinu

I onda dodju Brajton i Brentford realnost. A Arsenal ko Arsenal mozda se domognu tog cetvrtog mesta koje vodi u kvalifikacije za LS.
R

RedDevil

pre preko 1 godinu

Izvini molim te, a sta fali Brajtonu? Ako malo manje budes gledao kroz pare i dres koji nose, a vise gledao fudbal, bice ti jasnije neke stavri. Koliko godina i para je trebalo Citiju da naprvi ekipu pa opet su kiksnuli, a kroz MU koja sve neznalica nije prosla od trenera i dovodila razne botove. Ako bi pare sigurno donosile uspeh onda bi svi ulagali i bili najbolji, ali ne moze. Tako da molim te zaobidji vesti vezano za MU i idi gledaj City i PSG.
С

СанСиро

pre preko 1 godinu

Одлазак Мегвајера на клупу је највеће појачање за Манчестер Јунајтед. Лик после непуна два минута на терену заради жути, после тога је имао два страта у казненом скоро на ивици тога да буду за пенал. Пред крај утакмице лик нешто рукама млати као смирује ситуацију, друже стани поред корнер заставице и тако ћеш смирити игру. Дечко је оперисан од фудбала, боље да га овим милионима плаћају да ради као редар, а не као фудбалер.
L

LePoqew

pre preko 1 godinu

Na stranu sve, ali on nije ni najmanje kriv za taj žuti karton koji je dobio već Casemiro koji gubi loptu ispred šesnaesterca i otvara se kontra 3 na 2 za Arsenal. Maguire je čak i dobru stvaru uradio jer je prekinuo izuzetno opasan napad, a zaradio samo žuti karton. Inače je krš igrač to stoji.
G

GGMU997

pre preko 1 godinu

Mi smo iskoristili šanse koje su nam se ukazale. Arsenal je trenutno bolji tim i to su danas pokazali na terenu. Međutim i pored toga smatram da smo zasluženo odnijeli sva tri boda. Presudni momenti utakmice su bili prvo to što smo uspjeli sačuvati 1-1 nakon što je Arsenal izjednačio i drugo, Artetine totalno pogrešne izmjene.
G

Gost12321

pre preko 1 godinu

Šta znači to "bolji tim"? Bolji tim je onaj koji ono okruglo što se zove lopta ubaci u ono što se zove gol jer to je svrha ove igre,zar ne? Što mu znači da je bolji Mančester trenutno!
G

GGMU997

pre preko 1 godinu

Bolji tim znači da su oni ekipa koja je uigranija, dominiraju čak i na gostujućem terenu i to ne bilo kojem. Da se utakmica ponovi 10 puta, mislim da bi Arsenal dobio više. I Aston Vila je trebala pobjediti juče, ali to ne znači da su bolji od Sitija, samo su ih, što taktički, što srećom nadigrali u tih 90 minuta. Mi dobro izgledamo na terenu, svaku utakmicu sve bolje i bolje, ali ajde da ne pravimo euforiju bez neke potrebe.
p

peki98

pre preko 1 godinu

Bolji tim znači da je Mančester Siti jasno bolji tim od Totenhema bio prošle godine iako je dva puta izgubio od njih. U tom kontekstu bolji tim.
и

иха хај

pre preko 1 godinu

људи шта вам је, па бољи тим је онај који је боље пласиран ма табели
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Gospodine Ten Hag,kako ste zadovoljni debijem Antonia mimo datog gola?
b

barranjacccccccc

pre preko 1 godinu

Put od sjaja do očaja I nazad do sjaja. Fali United-u igrač sredine terena da malo poveže vezni red kad protivnik igra presing....da su malo prisebniji bili Sancho I Anthony su mogli haos da im naprave. Uglavnom ja sam zadovoljan kako stvari napreduju, nije savršeno ali za sada dovoljno.
G

Gost29

pre preko 1 godinu

Ti ne vidiš da je Eriksen trenutno najbolji vezni igrač u Engleskoj. Nemoj više komentarisati fudbal deca ti se smeju
G

Gost999

pre preko 1 godinu

City ce sigurno osvojiti ligu..tu je jos Chelsea, United, Lpool ce se sigurno podici.. bice tesko doci do 4. pozicije za Arsenal, ali sta je tu je. Napredak veliki psotoji, pa vidjecemo..
K

Kol

pre preko 1 godinu

Pa nazire se rukopis Haga kad je potrosio milijardu sto mrzim ove naslove i ovaj ogavni klub.
G

Gost435

pre preko 1 godinu

Ti onda mora da mrziš sve engleske klubove.
L

LePoqew

pre preko 1 godinu

Izvini, koliko je Arsenal spiskao zadnja 3 prelazna roka? Više nego City, United i Chelsea zajedno...
A

Alex DeLarge

pre preko 1 godinu

Mektominej mora da igra sa nekim ko ume da iznese loptu, gde ce on biti klasican destruktivac koji pokriva prostor i odigrava prvom do sebe... Svaki problem je nastao jer Varan i Martinez pokusavaju da iznesu loptu posto Mektominej ne ume...a ni njih dvojica, ako cemo iskreno... Kazemiro mora da pocinje, ispasce iz forme ako nastavi ovako...
G

Gost090

pre preko 1 godinu

sto je najgore, mctominay danas baš korektan.
G

GeOs

pre preko 1 godinu

On je tip igraca kakve Ten Hag obozava. Ali, Mektomini moze da igra i pruza odlicne igre samo kad igra sa dvojicom znalca, sto United dugo nije imao ( Bruno-Eriksen). Kada igra sa Fredom to je propast. Casemiro ce se nacekati, veruj mi, sve dok ovaj igra na ovom nivou (vec ceo niz pobeda, Mektomini igra odlicno , zadnje cetri utakmice). Rezultati opravdavaju za sada svaku odluku Ten Haga. Napravio je izgleda neki poredak u svlacionici, deluju jedinstveno i borbeno (videlo se i na prosloj utakmici kakve reakcije su imali Dalo , Martinez i Varan). Sve u svemu, on igra korektno, ko god ga kritikuje, verujem da loptu u zivotu nije sutnuo. Problemi Uniteda su bili druge prirode, a to je "kako ostaviti kapitena, ujedno -"stub"- reprezentacije na je***nu klupu. " ili jos bolje "otarasiti ga se". Srecom pojavio se Ten Hag, zalepio ga "mrtav ladan" na klupu, uz to najurio "lenstinu" Soa, gle cuda, odbrana bolja. Za 3 klase. To se iz aviona vidi. A deo te odbrane je itekako i taj Mektomini.
A

Alex DeLarge

pre preko 1 godinu

@GeOs... On je tip igraca kojeg svaki trener voli, zato sto cuti i radi sta mu se kaze. Ja nisam rekao da on ne zasluzuje mesto timu, niti da je los igrac, on bi recimo u sadasnjem Realu bio otkrovenje decenije, ali to je zato sto bi tamo igrao sa Modricem i Krosom. Ja pricam o ociglednoj limitiranosti gradjenja igre, koju on poseduje, a koja se sasvim jasno vidi kada igra u ovoj formaciji i u tandemu sa Eriksenom, koji iako fudbalski cudovisno inteligentan, prosto nema brzinu, niti je ikad imao. Zato Eriksen ima dozvolu od Ten Haga da cesto ostaje na 30 metara od protivnikovog gola, gde je upotrebljiviji, a Brunova vokacija sama po sebi nisu defanzivni zadaci. To Scota vrlo cesto ostavlja u poziciji da iznosi loptu Eriksenu, sto on NE UME, i tu nema niceg loseg. Nisu umeli ni mnogo veci igraci od njega kao sto su Gatuzo ili Van Bomel na primer... Kazemiro mora da igra, ne samo jer je u tome bolji, nego zamisli kakvu poruku saljes potencijalnim pojacanjima kad dovedes jednog od tri najbolja igraca, najboljeg svetskog tima, i ostavis ga da sedi na klupi. Pa koji ce igrac tog ranga opet doci?... a nemoj da te zavarava par pobeda, Junajtedu itekako fali igraca...
S

StefiCOYS

pre preko 1 godinu

Jel osvojio Arsenal ligu, zna li se šta?
p

plavac

pre preko 1 godinu

ne,ali su ozbiljni kandidati za titulu u kupu slavice ćukteraš
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Definitivno bolji vezni red Junajteda presudio,Bruno i Eriksen, da je igrao Parti bilo bi drugačije. U svakom slučaju visoka pobeda u odnosu na igru. Ali Megvajer kad je ušao odmah panika par minuta. Ja ne znam kako i dalje nekima nije jasno da je Dzaka igrač za klupu i može da igra samo protiv ekipa kao što je Bornmaut. Ne postoji nijedan derbi na kom je on dobio prelaznu ocenu, najveći problem Arsenala zadnjih godina je isključivo on. Ostalo može da se pokrije. Voleo bih da ovo nije samo kratak bljesak Junajteda i da će se svi uključiti u borbu za titulu, dosta je vise jurnjave Liverpula i Sitija.
p

peki98

pre preko 1 godinu

Ajde preterujete više sa tim Džaka pa Džaka. To što mu je poreklo takvo, pa aj svi na njega. Glupost, Ove sezone odličan i danas jako dobar. Arsenal izgubio pomalo na sreću i na taktiku. Ten Hag izašao da igra na kontre, Arteta posle Sakinog gola podigao zadnju liniju da pojača pritisak i preseče meč još kojim golom i obilo mu se o glavu - riskirao i izgubio ovaj put.
W

WanBi

pre preko 1 godinu

peki98 - Dzaka je danas bio katastrofalan,evo ti na primer jedna situacija koja mi je prva pala na pamet,a ima ih dosta. Slobodan udarac za Arsenal,izvodi ga Dzaka,pogadja zivi zid i Varan izbija loptu,Dzaka se vraca nazad da bi tu optu koja je presla na Arsenlaovu polovinu vratio Ramzdejlu,u tom trenutku covek masi celu loptu i Junjated ima odjednom 2 na 1.
L

LePoqew

pre preko 1 godinu

To je taj njihov prepoznatljivi luzerski mentalitet, sada sledi raspad naravno jer ih je udarila realnost i 2 boda u sledeća 3 kola maksimalno.
g

gost...

pre preko 1 godinu

Cestitke Unitedu sve su bolji i bolji izdvojicu jednog igraca a to je Mc tomini za sve optuzbe iz prosle sezone sad moze da dobije samo rijeci hvale pored Eriksena igra bez greske svaka mu cast United stabilzovao odbranu pohvale i za Eriksena covjek igra kao daje u Unitedu par Sezona pozz
H

Haehaehaehhaee

pre preko 1 godinu

Samo se nadam da nece ovi ljudi da osvoje ligu, to bi bilo katastrofalno jer bi pokazalo da je novac najbitniji( 300 miliona su potrosili ovog leta) za uspeh a to nije uvek istina i deca ne treba tako da uce u zivotu. Bilo ko nek osvoji PL samo ne Utd.
n

nidza1981

pre preko 1 godinu

Ovo je falilo Unitedu - srce. Ima tu i solidnog kvaliteta ali godinama nije bilo srca. Naravno ono englesko drvo da je sklonjeno sto su svi znali da nije za bg zonu zapad.
M

Mитт

pre preko 1 godinu

Можда освоје лигу
И

И

pre preko 1 godinu

Arteta izgubio utakmicu. Kad su izjednacili, ostala im je odbrana visoko, preko centra, umesto da puste malo Junajted da igra, pa da oni njega dotuku na kontru, oni su ceo mec igrali bas onako kako Junajtedu odgovara. Ajde dok gubis, ali na 1:1 je morao malo prikociti.
A

Alex DeLarge

pre preko 1 godinu

Iskreno, gol su dali ni iz cega, greska Varana, pa onda i nesrecan odbitak, Junajted realno bio dosta bolji... Ali da, to mozda jeste bila takticka greska, samo Arsenal uopste nije imao inicijativu u tim momentima da bi sad pricali o nekoj Junajtedovoj kontri, onaj pas Fernandesa je cisto umece...
b

barranjacccccccc

pre preko 1 godinu

Ako hoćeš da pokažeš da si gazda I da nabilduješ samopouzdanje onda igraš na pobedu. Arteta kopira stil igre Pepa Gvardiole a kod njega nema povlačenja I bunkerica.... ništa sporno u tome kad si pobedio 5 tekmi za redom I igraš dobar fudbal da odeš na Old Trafford I da pokušaš da "samelješ protivnika presingom".
i

indeed

pre preko 1 godinu

Sve čitam kako je United išao na kontre, pa United je sabio Arsenal veliki deo prvog poluvremena, posle kada poveli, naravno da idu na kontre, nisu blesavi.
V

Vldblk9a

pre preko 1 godinu

Ako je prvih 5-6 min vecina poluvremena onda ok, igrali na kontre sve vreme, sto je protiv arsenala dobitna kombinacija jer oni ne umeju to da brane. 2 gola je junajted dao iz poseda lopte ispod 25% ako to nije igra na kontre ne znam sta jeste
s

strašno

pre preko 1 godinu

@Vldblk9a, prvih 5, 6 min? Jbt koliko su ljudi ovde subjektivni i nerealni, nema kasvetnog razgovora sa vama.
p

peki98

pre preko 1 godinu

Junajted imao posed prvih 10 minuta i to ni malo na želju Ten Haga. Jasno se videlo da je Ten Hag išao na kontre od same postave. Jedina poenta što ti Rašford igra najisturenijeg je hail mary pa kontra. Zbog toga i pobedili. Šta je sporno?
T

Topdzije

pre preko 1 godinu

Alo arsenalovci dje vam titula?
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Ma kakva titula, top4 se juri, imali smo lep početak ali i lep raspored. Arteta se kockao sa zadnjim veznim ceo prelazni rok i to ga košta, propustio je Tilemansa i Daglasa Luiza. Mančester je odigrao sjajno, i sjajan fudbal je bio svakako, pravi Engleski derbi. Idemo dalje! GOYG!
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Ako ne navijas za Arsenal, a imaš nik Topdzija onda ga bolje promeni u furundzija.
I

I

pre preko 1 godinu

Solidan derbi, ali ne bih brzao sa Junajtedom. Utakmica je izgledala kao da Arsenal igra protiv autsajdera sa dna tabele koji je nekako dao gol, pa se samo brani. Da se razumemo, odlicno je ispalo takticki, ali ovakav nacin igre je prosao samo zato sto Arsenal ima dva zadnja vezna kakva ima. Da su dva prava igraca tu, nista ovo ne bi proslo. Dodavanja fenomenalna kroz odbranu, ali tu mora biti zadnji vezni da onemoguci Bruna da uopste dodje u situaciju da tako bude licem okrenut Arsenalovom golu. Nisam video da Junajted ima neku moc da zadrzi loptu, neki plan sta ce sa njom kad je ima. Ovo je bila pobeda u Konteovom stilu, ali prosuce masu bodova kada oni budu favoriti. Ali ide na bolje svakako, igraci slusaju i trude se. Sto se Arsenala tice, danak neiskustvu, kad su izjednacili umislili su da su 5 puta bolji pa su odigrali masu duplih pasova petom i slicno. To ih je i kostalo drugog gola, nonsalantnost. Ali glavni problem je sto nemaju zadnjeg veznog, da ga imaju rezultat bi bio obrnut. I trebaju im dva nova zadnja vezna, a ne jedan. I naravno Eriksenu skidam kapu kako igra posle svega.
G

Gost NN

pre preko 1 godinu

I sad covek pogleda vas naslov, procita ovaj tekst i pogleda utakmicu i zapita se da li se radi o istom mecu. Naravno krajnji rezultat je najbitniji, ali ako vec pricamo o mecu Junajted osim prvih 15-20 minuta meca nije znao gde udara i Arsenal je bio dominantniji. Ten Hagov rukopis? Pa ja se nadam da ne planiraju da igraju ovako, oslanjajuci se iskljucivo na individualni kvalitet, kao sto je danas to npr. bio Bruno sa par fenomenalnih poteza. Arsenal zelen i dalje, ovakve rupe u odbrani nisu dopustive, ali ne moze im se oduzeti dosta veci kvalitet igre u odnosu na proslu godinu, konacno se vidi neka ideja.
M

Maro

pre preko 1 godinu

Da čovek pročita tvoj komentar pomislio bi da je Ole na klupi. Žezus totalno odsečen, Junajted timski odigrao čitavu utakmicu, sa puno energije i zalaganja.
J

Jjj

pre preko 1 godinu

Arteti je trebalo nekoliko godina da napravi ekipu po svom ukusu koja će držati loptu i diktirati tempo. Bilo bi samoubilački kad bi Ten Hag u ovom trenutku da insistirao na tome. To će doći vremenom, bitno je da je za početak odbrana mnogo bolja, od toga se počinje.
G

Gost NN

pre preko 1 godinu

@Maro Ne vidim gde sam pomenuo Ole-a? Verujem da niko ne vidi to. Hteo sam reci da ovo nema veze sa Ten Hagovim fudbalom, prosto ne moze se reci da je ovo njegov rukopis. Energija i zalaganje? Znaci Arsenal to ocigledno nije imao? Ako si hteo ispasti pametan mogao si mi reci samo da kakva god da je bila igra Junajted je uspeo u tome sto je hteo, pobedio je utakmicu, to je dovoljan argument. @Jjj To ne mogu da osporim, to je apsolutno tacno. Uostalom dobili su utakmicu, znaci uspeo je u svojoj nameri. Moj komentar je vise bio usmeren ka naslovu koji ne opisuje samu utakmicu. Smatram samo da Junajted ne sme igrati ovako na svom stadionu. Pretpostavljam da ce ta kvalitetnija igra doci vremenom.
M

Maro

pre preko 1 godinu

Gost NN - Tako je care, sve si tačno rekao, nadam se da će neko primetiti tvoje razmišljanje i da će te pozvati već koliko sutra kao svog savetnika. Sledi veliki rat Arsenala i Junajteda za tebe.
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Jako dobro spremljen mec Ten Haga. Svjesno isao na kontre. Arsenalu ponisten cist gol, ne mogu da vjerujem da jedan sudija u Engleskoj gdje se igra mnogo jaci fudbal nego u ostatku Evrope da zbog onoga ponisti gol. Vidi se da je Arsenal mlada ekipa, nisu znali odgovoriti posle 2 gola Junajteda vec su dozvolili i 3. Ali ima vremena za njih.
U

Uo

pre preko 1 godinu

Nista ne fali Arsenalovoj odbrani, vise je tu problem zadnjeg veznog, da li bi neko od ona dva dodavanja bilo tako nesmetano upuceno pored Kazemira, Kantea? Nema teorije. Dzaka i Lakonga, pa 15 timova u ligi ima jaci tandem na sredini. To je apsolutno resilo ovu utakmicu. Ten Hag pametno, povukao se, pustio Arsenal visoko, jer je znao da Dzaka nije tu kad treba, 3 dodavanja i cao.

Falični Tom

pre preko 1 godinu

Igra kao igra na momente izgleda odlično ali ima tu još dosta da se popravi. Raduje me što rezultati dolaze i bez preterano dobre i ofanzivne igre. Utakmica bez nekih većih kikseva ali i neke preterane majstorije.
t

tripolija

pre preko 1 godinu

uvek isto kod arsenala, prva iole ozbiljnija ekipa ih odma pobedila, arsenal ce izgubiti svaki derbi u gostima, ne moze vajta da igra beka, bukvalno covek manje u napadu, a o odbrani arsenala je suvisno pricati, 2 kontre su zabili a mogli jos barem 2
G

Gost1234567

pre preko 1 godinu

Junajted je izlečen dok ne dođe opet neka ekipa kao Brentford koja postavi dupli blok, pa onda oni mogu da se bunkerišu koliko hoće, nema prostora za kontre...
B

Bardando

pre preko 1 godinu

Au druže, ajde ovako, dobili su Liverpul i ide priča kad dođu slabije ekipe videće se kakav je Junajted. Pobede Lester i Sautempton, videće se kakav je Junajted kada dođu ekipe koje su u formi i koje su mnogo jače. Pobede Arsenal, videće se kakav je Junated kada dođu slabije ekipe.
p

peki98

pre preko 1 godinu

Ali ovo je lik u pravu. Slab je Junajted u napadu da bi probio dupli blok. Zbog toga se mučio protiv Sotona i Lestera, a da ne pričam za Brentford. Junajted će ispustiti više bodova protiv slabijih ekipa baš zbog ovoga. To je problem i Totenhema bio prošle 2 sezone. Puno bodova ispustili nekih Wolvsima i Plasima ali zato uzeli 6 Sitiju. Na kraju ko koliko skupi to mu je. Arsenal sa druge strane igra dosta tečnije i kreativnije tako da mislim da će biti lakše njima protiv bunkera.
I

I

pre preko 1 godinu

Solidan derbi, ali ne bih brzao sa Junajtedom. Utakmica je izgledala kao da Arsenal igra protiv autsajdera sa dna tabele koji je nekako dao gol, pa se samo brani. Da se razumemo, odlicno je ispalo takticki, ali ovakav nacin igre je prosao samo zato sto Arsenal ima dva zadnja vezna kakva ima. Da su dva prava igraca tu, nista ovo ne bi proslo. Dodavanja fenomenalna kroz odbranu, ali tu mora biti zadnji vezni da onemoguci Bruna da uopste dodje u situaciju da tako bude licem okrenut Arsenalovom golu. Nisam video da Junajted ima neku moc da zadrzi loptu, neki plan sta ce sa njom kad je ima. Ovo je bila pobeda u Konteovom stilu, ali prosuce masu bodova kada oni budu favoriti. Ali ide na bolje svakako, igraci slusaju i trude se. Sto se Arsenala tice, danak neiskustvu, kad su izjednacili umislili su da su 5 puta bolji pa su odigrali masu duplih pasova petom i slicno. To ih je i kostalo drugog gola, nonsalantnost. Ali glavni problem je sto nemaju zadnjeg veznog, da ga imaju rezultat bi bio obrnut. I trebaju im dva nova zadnja vezna, a ne jedan. I naravno Eriksenu skidam kapu kako igra posle svega.
S

SAHAR

pre preko 1 godinu

dajte vreme ten hagu i videcete mašinu, dok jos krene kasemiro igrati bit ce jos bolji...GGMU !!
G

Gledalac

pre preko 1 godinu

Kazemiro istrosen igrac, nikakvo pojacanje.
I

I

pre preko 1 godinu

Solidan derbi, ali ne bih brzao sa Junajtedom. Utakmica je izgledala kao da Arsenal igra protiv autsajdera sa dna tabele koji je nekako dao gol, pa se samo brani. Da se razumemo, odlicno je ispalo takticki, ali ovakav nacin igre je prosao samo zato sto Arsenal ima dva zadnja vezna kakva ima. Da su dva prava igraca tu, nista ovo ne bi proslo. Dodavanja fenomenalna kroz odbranu, ali tu mora biti zadnji vezni da onemoguci Bruna da uopste dodje u situaciju da tako bude licem okrenut Arsenalovom golu. Nisam video da Junajted ima neku moc da zadrzi loptu, neki plan sta ce sa njom kad je ima. Ovo je bila pobeda u Konteovom stilu, ali prosuce masu bodova kada oni budu favoriti. Ali ide na bolje svakako, igraci slusaju i trude se. Sto se Arsenala tice, danak neiskustvu, kad su izjednacili umislili su da su 5 puta bolji pa su odigrali masu duplih pasova petom i slicno. To ih je i kostalo drugog gola, nonsalantnost. Ali glavni problem je sto nemaju zadnjeg veznog, da ga imaju rezultat bi bio obrnut. I trebaju im dva nova zadnja vezna, a ne jedan. I naravno Eriksenu skidam kapu kako igra posle svega.
P

Perpetuum mobile

pre preko 1 godinu

Cini se cist gol ponisten Arsenalu kod 0-0. Posle 5 minnuta vecanja, sudija odlucio da je gol neregularan.
W

WanBi

pre preko 1 godinu

Najpre ga je po desnoj nozi udario, a onda i sa obe ruke gurnuo. Malo objektivnosti nije na odmet.
c

cylo

pre preko 1 godinu

Ne čini se, čist faul nad Eriksenom.
p

peki98

pre preko 1 godinu

Potpuno tačno! Sudija na 5 metara od duela ne svira ništa, posle toga gleda 17 playbeck-a iz 4 kadra kako najslabiji igrač Arsenala pipa Eriksena po ramenu. Da je odmah svirao pa i ajde, ali ovo da se svira preko VAR-a je glupost. Svi koji misle da nije tako neka razmisle o ovome: da je taj faul bio u šesnaestercu jel bi bio za penal? Jasno da ni u ludilu ne bi bio. Tako ne treba ni gol da se poništava zbog ovoga. Ovo se svira isključivo Liverpulu i Junajtedu kad igraju kod kuće i nikome više.

ST8

pre preko 1 godinu

Kako ne volim ove likove sto posle prvog meca ljube grb.
S

Sada se

pre preko 1 godinu

Jasno vidi zasto zezus,zihcenko nemaju mesta u gvardiolinom sistemu.Jednistavno nisu igraci za velika dela,za manje utakmice svakako ali na jacim utakmicama ti ljudi ne postoje...
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Jesus u Cityu davao golove apsolutno svakoj ekipi osim Jumajteda.. davao Parizu, Realu.. danas vjerovatni najbolji igrac na terenu prvih sat vremena..i kako ga onda nemaaaa??
S

Sada se

pre preko 1 godinu

U istom tom sitiu haland da u 5 meceva kao zezus za celu sezonu pa mozda zbog toga.Davao je golove psz al u grupi kada su igrali.Sada se u arsenalu ocekuje da on povede vojsku ali on nije veliki igrac niti ce ikada biti kao sterling recimo...
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Dobro onda..da cujemo ko su u Cityu igraci za velika djela, osim De Brujnea?? Zivo me zanima odgovor, a onda cemo pogledati ucinak svih tih igraca kroz ligu, ligu sampiona, kad su davali golove i sl.. Eto napisi koga god smatras..
S

Sada se

pre preko 1 godinu

Igraci za velika dela u sitiu su de brujne koga si naveo,gundogan koji je sutirao penal za dortmunx u finalu ls,koji je sitiu doneo titulu svojim golovima i sada imaju halanda koji je uz svo duzno postovanje levamdovskom i benzemi najbolji napadac sveta.Sklonili su zezusa,sterliga i imaju igrace u timu koji mogu da slome kada bude trebalo a to do sada nisu mogli...
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Znaci u citavom Cityu imas dva igraca za velika djela, a ljudi svake godine osvoje ligu? Haland je za velika djela na uzorku Notingem, Bornmut, Palace i sl., a Jesus nije uz argument davao je golove Parizu i Bajernu u grupi LS?? Pa eto dao je i Realu u polufinalu, bzvz ti je prica brate totalno. Na kraju krajeva, svaka cast Pepu kakav je genije pa sa dva igraca za velike utakmice se seta ligom 5 godina vec..
I

I tako to biva

pre preko 1 godinu

Kada decica i mali luzeri iz arsenala pocnu da igraju utakmice sa velikim momcima...
j

junajted prodavnica dresova

pre preko 1 godinu

ma da vi ste pobednici pada te ubrzo ovo je sve sreća nekako mora da se opravdaju 5milijarde nekako kroz 5 godina
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Sta ce im tek Brentford uraditi..
R

RokiMan

pre preko 1 godinu

Naslov bzvz.... Kako oni rade njegov posao? Pa valjda je i njima to posao, čovek ušao tek u 60 min. Ali ako tako već gledamo, čiji posao onda Ronaldo radi kada izbije loptu ili doda na svojoj polovini? Ovo je timski sport, individiualno se ništa ne postiže, nema tu striktno svako svoj posao. C.R samo jednom bio starter u drugom kolu i to kada još Junajted nije igrao na nivou koji sada pokazuje. Čovek je klasa, samo izgleda ima mnogo onih kojima on mora non-stop da se dokazuje... Jedan od najvećih svih vremena, samo mu trebaju minuti i on će uzvratiti golovima. Ipak, vidi se pomak u igri, Ten Hag je zategao redove. De Gea mora sigurnije, a Magvajer ne želim više ni da komentarišem, kamo sreće da ga je Čelsi kupio. Inače Arsenalu je danas falio zadnji vezni koji bi kvario napade.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

Jedino je Ten Hag imao M... Da postavi te neznalice Btitance na klupu. Mamchester nema Walkera,Fodena,Stonesa i Grelisha..Vec Wan Bissaku,Shawna,Maguira,Jonesa,Mctominaya i td . Godinama unapred Smallimg,Evans,Keane,Tuanzebe,Lingaard,Young,Wilson,Cleverley i ostali operisani . Nadam se da ce Manchester ovako nastaviti...
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

Jedino je Ten Hag imao M... Da postavi te neznalice Btitance na klupu. Mamchester nema Walkera,Fodena,Stonesa i Grelisha..Vec Wan Bissaku,Shawna,Maguira,Jonesa,Mctominaya i td . Godinama unapred Smallimg,Evans,Keane,Tuanzebe,Lingaard,Young,Wilson,Cleverley i ostali operisani . Nadam se da ce Manchester ovako nastaviti...
G

GeOs

pre preko 1 godinu

Da predupredim "pljuvace". Da, United je igrao na kontre. United je zasluzeno dobio. Odbrana je neka nova dimenzija bez cepanke. U napadu , bilo ko moze do gola kad ne igra narcis. Ten Hag nista specijalno nije uradio osim sto je skupio onu stvar i ostavio "kapitena" na klupu, i uplakanog Ronalda. Ono sto raduje, to je energija i pristup kad se ekipa brani. A sto se tice kontri, to se jos kod Olea videelo da mogu da budu mnogo dobri. Steta sto su norvezaninu podmetnuli Ronalda, inace bi prosla sezona bila mnogo bolja.
G

Grd

pre preko 1 godinu

Kad ce vise ta "prva sledeca jaca ekipa" koja ce da razbije MU???
L

LePoqew

pre preko 1 godinu

Gde je onaj lik Jesus, novi Ronaldinjo ili kako već? Poslednji put sam ga video kad je išao ka Martinezovom džepu i od tada mu se izgubio svaki trag...
P

Pejic

pre preko 1 godinu

Odbrana Arsenala je na nivou one decje iz skolskog dvorista.
L

LeGM

pre preko 1 godinu

BRAVO UNITED! Idemo dalje,hejtera ce uvijek biti i uvijek ce mrziti i zaviditi...GGMU
S

Ssf

pre preko 1 godinu

3 kontre 3 gola… Arsenal bio bolji
M

Maro

pre preko 1 godinu

Čak i po statistici Arsenal bio lošiji, kad već nisi gledao utakmicu. Imao 3 šuta u okvir za 90 minuta.
c

cylo

pre preko 1 godinu

@Maro, za mnoge ovde je izgleda "Veći posed lopte = biti bolji", Gvardiola sindrom.
A

Aron

pre preko 1 godinu

Daj Partizanu i Zvezdi pare koje je ulozio Mancester i bice bolji na kraju.
G

Gost5567vd

pre preko 1 godinu

šteta za arsenal dobri su bili. ima tek da se igra ovi momci odlično igraju oporavljaju se oni i ređaju pobede na dalje.
S

Stelt

pre preko 1 godinu

Nisam gledao utakmicu, jer nemam Arenu međutim video sam po komentarima da je ponovo bilo loše suđenje i da se koristio VAR kod prvog gola Arsenala. Navodno zbog faula Odegarda. Ako je sudija pustio prednost ne razumem kako se koristi VAR za situaciju koja se desila na polovini terena? A pre neki dan nije faul nad Remzdejlom nego je priznat gol? Opet loše suđenje ide na štetu Arsenala. Da je priznat gol utakmica bi otišla u drugom pravcu, a ovako je Junajted taj koji je preokrenuo. Jedino što mi se ne sviđa što smo kod primljenih golova bili previše istureni pa su na brza dodavanja izlazili jedan na jedan sa Remzdejlom.
M

Maro

pre preko 1 godinu

Suđenje jeste katastrofalno, ali ruku na srce ono jeste bio faul nad Eriksenom. Posle tog faula je oduzeta lopta i primljen je gol. Po desnoj nozi je dobio udarac, a onda je gurnut sa obe ruke od strane Odegarda.
I

Iggx

pre preko 1 godinu

Ajde sledeći put pogledaj pa onda piši referat.
A

Aron

pre preko 1 godinu

Daj Partizanu i Zvezdi pare koje je Mancester ulozio i bice bolji od njih na kraju.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Glavni i var sudija iz Mancestera.. pa to nema ni u smijesnim ligicama poput Srbije i Bosne.. kad bi se onakvi dueli svirali stalno kao faul, citavu utakmicu bi se samo to desavalo. Ali dobro, ko god prati Arsenal, zna se da sudije godinama silje onu stvar na njima. Zasluzena pobjeda Junajteda na kraju, ima tu jos posla dosta.. onako naivno odigrati poslije izjednacenja, to se mora promijeniti.
P

Panci

pre preko 1 godinu

Jao sad je sudija kriv. Dajte bre više pa nije niko nepobediv. Kiksnuo je Siti, Liverpul, a ne Arsenal.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Nek su izgubili, i trebaju izgubiti kad su onako naivni ispali poslije izjednacenja.. ali nemoj me druze zezati, onakvih duela na svakoj utakmici imas milion. Da se to stalno svira, ne bi se utakmice ni igrale..nebitno na kraju krajeva.
P

Princ

pre preko 1 godinu

Arsenal ih ubio , al ih ubi neiskustvo i zavrsnica
r

rd7

pre preko 1 godinu

Čime ih ubio? Posedom lopte? Ajde malo realnosti, nije na odmet.

smederevac14

pre preko 1 godinu

Lepo je videti ovakav Junajted rastrcan i srcan. Mirise na neka bolja vremena, jos uvek gorak ukus od poteza Megvajera, covek je jednostavno panj. Kazemiro da poradi na sebi pa ce i on u startnu. Eriksen i Bruno danas fantasticni. GGMU
L

LePoqewCOYS

pre preko 1 godinu

O ovome sam vam pričao, naišao malo jači protivnik i odma tarupana. Sad sledi slobodan pad Arsenala jer ih je udarila realnost, a to je borba za LE sa West Hamom. Konačan udarac zadaje Tottenham 1. oktobra petardom. Ko visoko leti, nisko pada, toliko.
S

Stelt

pre preko 1 godinu

Videćemo se 1. oktobra. Nije bila loša igra, ali jednostavno VAR i druge greške su koštale bodova. Gubiće i ostali pa ćemo videti. Nadajte se da ćemo svaku utakmicu ovako igrati, ali to se neće desiti. Još uvek smo prvi.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Hahahahaha sta ti znas o visokom letu, navijac Totenhema.. u zadnjih 20 godina osvojili Audi Kup, kad si ti stigao poletiti tugice...
G

Gost988

pre preko 1 godinu

ni ulazak balvana Harija u igru nije pomogao topnicima 🤣

Katalonija

pre preko 1 godinu

Pa normalno da rade kad su skoro 15 godina mladji...
H

Huntelaar

pre preko 1 godinu

Dabome da se vidi Hagov rukopis kad je doveo pola Ajaksove postave. Cak je i Eriksen igrao u Ajaksu, ali ne u vreme Ten Haga.
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Dobar ovaj Arsenal. Pobede 4 od 6 najlosijih timova ove sezone, jedva Fulam kojeg smatraju kandidatom za ispadanje i pomisle da osvajaju PL. Kad ono medjutim bice opet protiv top5 velikih 1/10. Al polako, da Arteta slozi kockice pa mozda osvoje FA Kup.
F

Fejkir

pre preko 1 godinu

Kako predivno igra United, ako ovako nastave mogli bi daleko dogurat. Eriksen po meni najbolje pojacanje uniteda ove sezone, onaj pas za drugi gol je bio cista perverzija. GGMU
L

Logitech

pre preko 1 godinu

Nije jos, videcemo protiv Celsija, gradskog rivala Sitija, i u grupi LS da li je tako.
G

Gost135

pre preko 1 godinu

Manchester ne igra LŠ.
c

cylo

pre preko 1 godinu

Standardne mušterije Junajteda, sve se vraća na svoje mesto, lagano.
A

Azzu

pre preko 1 godinu

Rekao sam ja da Arsenal će se boriti za top 4 i to je sve. Na prvom ispitu su pali, vidjet ćemo ih dalje.
A

Azzu

pre preko 1 godinu

Rekao sam ja da Arsenal će se boriti za top 4 i to je sve. Na prvom ispitu su pali, vidjet ćemo ih dalje.