Serhio Regilon (Reuters)
Serhio Regilon (Reuters)

Mančester Junajted raskinuo pozajmicu Regilona, vraća ga u London

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.01.24. | 15:31

Španac trajao samo nekoliko meseci na Old Trafordu

Posle Donija van de Beka, još jedan rezervista je napustio Mančester Junajted. Crveni đavoli su pre vremena okončali pozajmicu španskog levog beka Serhija Regilona i vratili su ga u Totenhem. Po letos sklopljenom ugovoru o pozajmici su imali pravo na to i aktivirali su klauzulu.

Regilon je letos precrtan u Totenhemu posle dolaska novog trenera Ejndža Postekoglua i spletom okolnosti je završio na Old Trafordu. Junajtedu su se povredili levi bekovi Tajrel Malasija i Luk Šo pa im je bila potrebno kraktočno rešenje uz levu aut-liniju.

Izabrane vesti

Nije se Španac proslavio u kratkom mandatu u Mančesteru. Odigrao je 12 mečeva u svim takmičenjima, u nekima ulazio sa klupe i potpuno izgubio minutažu u poslednje vreme kada se oporavio Šo. Poziciju levog beka je povremeno pokrivao i Portugalac Diogo Dalot. Bilo je jasno da za Regilona nema budućnosti u klubu...

Što se ne bi moglo reći za Totenhem jer se tamo situacija prilično promenila od letos kada je Postekoglu stavio Španca na transfer listu. Totenhem ima ogromne probleme sa povređenim igračima i samo jednog levog beka na raspolaganju Destinija Udogija. Ben Dejvis je zbog povreda štopera prebačen u srce odbrane, a povremeno je uz levu aut liniju igrao i desni bek Emerson Rojal.

Regilon će sada značiti Totenhemu u rotaciji i verovatno dobiti šansu kojoj se nije nadao kada je letos stavljen na transfer listu.



tagovi

Serhio RegilonZimski prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara