Mario Mandžukić (©Reuters)
Mario Mandžukić (©Reuters)

Mandžo najkasnije od utorka Milanov, Ibra odmah aminovao transfer

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.01.21. | 11:34

Hrvatski as pred povratkom u Seriju A

Mario Mandžukić će najkasnije od utorka postati novi fudbaler Milana, javljaju dobro obavešteni mediji bliski klubu!

Hrvatski as praktično je dogovorio sve najvažnije detalje oko saradnje sa Rosonerima i u najskorijem roku potpisaće ugovor na godinu i po dana. Jedini detalj koji se još rešava u hodu jeste formula te saradnje, odnosno da li će ugovor od 18 meseci biti iz jednog dela ili će formulacija biti - ugovor do kraja sezone, uz opciju automatskog produžetka na još godinu dana.

Izabrane vesti

Mandžukić će u Milanu imati platu od 1.800.000 evra, odnosno osnovnu od 1.500.000 evra uz 300.000 evra na ime bonusa. Kako se navodi poslednjih dana je odbio više nego duplo jaču ponudu Bešiktaša pošto je želeo da se vrati u Italiju i ponovo zaigra u Seriji A! Za jednog od najboljih hrvatskih fudbalera novijeg doba interesovali su se još i moskovski CSKA, Selta i još neki klubovi, ali kada je stigao poziv iz Grada mode, sve ostalo palo je u vodu.

Stefano Pioli tako je dobio željeno pojačanje u napadu i pravu zamenu za Zlatana Ibrahimovića koji je kao vodeća figura svlačionice odmah aminovao Mandžukićev dolazak jer ga vidi kao još jedan važan šraf u napadu na Skudeto i plasman u Ligu šampiona.

Podsetimo, Mandžukić je slobodan u izboru nove sredine posle raskida ugovora sa Al Duhailom, a Milan je prvo pojačanje doveo u liku Sualija Meitea iz Torina. U međuvremenu propao je transfer štopera Strazbura Mohameda Simakana zbog povrede kolena i on će karijeru izvesno nastaviti u Lajpcigu od leta.



tagovi

Mario MandžukićZimski prelazni rok 2021Milan

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara