Maradona ponovo d.....m zalupio vrata

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.05.18. | 12:00

Fudžaira ga htela nazad, ali je Argentinac bezobrazno tražio učetvorostručenje plate

Stare navike retko se gube, naročito ako se zovete Armando Dijego Maradona. Jedan od najboljih fudblera svih vremena ponovo je pokazao svoju ružnu stranu kada je povan na pregovore o nastavku saradnje sa klubom iz Emirata, Fudžairom.

Maradona je nedavno napustio klupu tog tima nakon što njegovi puleni nisu uspeli da se direktno plasiraju u elitnu ligu pošto su u poslednjem kolu odigrali 1:1, što je bio čak 11. nerešeni rezultat u 22 runde, te će sreću morati da traže u eventualnom doigravanju. Fudžaira je sezonu završila na trećoj poziciji iako nije niti jednom poražena!

Izabrane vesti

Nekoliko dana nakon naprasnog odlaska El Pibe, koji poslednjih godina kao ambasador tamošnjeg sporta živi i radi u Emiratima, je pozvan na pregovore o nastavku saradnje. Nakon nećkanja, ipak je pristao, ali je onda naglo usled sastanka njegov advokat ustao, rekao da niko ne sme više da kontakira njegovog klijenta, čak ni preko posrednika i da ako žele da ga zadrže plata mu mora biti četiri puta veća od sadašnje.

Arapi, ponosan narod kakav jesu, zahvalili su se Argenitnicima na ovom bezobrazluku i sve objavili na društvenim medijima naglasivši da su pregovori neuspešno završeni, poželevši sreću Maraodni.

El Pibe, osim što je ostavio kokain, ali i batalio priče o komunizmu i društvenoj jednakosti, te se za dobru apanažu preselio u zemlju šerijata (istina mekog), malo toga je promenio u svom ponašanju od kako ga znamo. Prečesto je, kao i juče "dupetom zatvarao vrata", tako da je često neomiljen, barem što se ličnih iskustava tiče. Ali, bogomdano majstorstvo kojim je uveseljavao navijače širom sveta, i dalje ga drži u fokusu. Koliko će još moći tako....

Foto: Action Images


tagovi

Dijego Armando MaradonaAl FudžairaUAE

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara