Marakana puna kao oko! Ostalo manje od 800 ulaznica

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.10.23. | 12:40

Kako saznaje Mozzart Sport, jutros od trenutka kada su blagajne stadiona Rajko Mitić otvorene, ostalo je oko 180 ulaznica za zapadnu tribinu, 400 za Istok i 200 za jug

Interesovanje navijača za utakmicu 2. kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Jang Bojsa (21, TV Arena 1 Premium) toliko je veliko da su čelnici crveno-belih odlučili da puste u prodaju dodatni kontingent ulaznica pored onih koje su prodavane u paketu.

One će, kako je navedeno na sajtu srpskog šampiona, moći da se kupe na blagajnama stadiona Rajko Mitić sve do početka meča protiv najboljeg tima Švajcarske.

Izabrane vesti

"Crvena zvezda obaveštava sve navijače da će danas na blagajnama stadiona 'Rajko Mitić' u prodaju biti pušten određen kontingent ulaznica za večerašnji duel protiv Jang Bojsa. Naš klub je usled velikog interesovanja svih zvezdaša za duel drugog kola Lige šampiona, koji će crveno-beli odigrati protiv švajcarske ekipe, doneo odluku da izađe u susret navijačima iz unutrašnjosti Srbije, kao i svima onima koji dolaze iz inostranstva. Naime na blagajnama Marakane u prodaju je pušten novi kontingent ulaznica, koje će svi zainteresovani moći da obezbede danas do početka utakmice. Zvezdaši, vidimo se na Marakani", stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Kako saznaje Mozzart Sport, jutros od trenutka kada su blagajne otvoreno, ostalo je oko 180 ulaznica za zapadnu tribinu, 400 za Istok i 200 za jug.

Sve to jasno pokazuje da će stadion Rajko Mitić večeras biti praktično dupke pun, te da će se na tribinama naći nešto manje 50.000 gledalaca. Podsetimo, prema pravilima UEFA, pet odsto pripada gostujućim navijačima, što je oko 2.500 navijača, a tu je i takozvana tamon zona, odnosno deo stolica koje iz bezbednosnih razloga moraju ostati prazne. U ovom trenutku ne postoje informacije koliko je navijača švajcarskog šampiona stiglo u srpsku prestonicu.




tagovi

Jang BojsDelije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara