Marakana rasprodata, derbi pred više od 45.000 ljudi

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.02.22. | 13:42

Biće prazne samo tampon zone

Moglo je nešto tako da se nasluti, još pre nekoliko dana kada je obelodanjena vest da je Crvena zvezda za današnji 166. večiti derbi prodala 20 hiljada karata. Sada dileme više nema: večešranji okršaj između beogradskih velikana biće najposećeniji u poslednjih nekoliko godina.

Iz Crvene zvezde je stiglo zvanično saopštenje da ulaznica za utakmicu više nema. Odnosno da je najveći srpski stadion rasprodat. To znači da će na tribinama Zvezdinog doma biti oko 45 hiljada ljudi. Prazne će biti samo tampon zone, odnosno delovi stadiona između istoka i juga, odnosno zapada i juga.

Izabrane vesti

Iz Crvene zvezde su apelovali da ljudi dođu na vreme na večerašnju utakmicu.

Rigorozna kontrola će biti sa prstenom oko stadiona, molimo da se ne dolazi bez karte i da svi dođu na vreme kako bi se bez većih gužvi ušlo na stadion. Isključivo ulaz na obeležene ulaze i sedenje na svojim mestima kako redarska sluzba ne bi bila primorana da reaguje po potrebi uz asistenciju policije. Obavezno prilikom ulaza sačuvati svoju kartu i slediti uputsva redarske sluzbe. Striktno je zabranjeno stajanje na stepenistima”, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Tokom nedelje jutra u blizi stadiona Crvene zvezde desio se i incident. Goreo je jedan od lokala koji se nalazi preko puta zapadne tribine Marakane. Vatra je zahvatila kuhinju, ali je požar brzo lokalizovan.


tagovi

166. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara