Marka: Eibar ne može da zadrži Dmitrovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.12.20. | 17:58

Posebno posle odličnih odbrana u poslednje vreme

Gol Eibara dobiće novog vlasnika sledeće sezone, zato što će Marko Dmitrović otići iz tima, piše madridski renomirani list Marka. U kancelarijama na stadionu Ipurua imaju nagoveštaje da bi novi ugovor Marka Dmitrovića mogao da bude veoma komplikovana operacija. Gotovo nemoguća.

Srpski golman je u poslednje vreme odlično branio i privukao još pažnje drugih klubova. Nije njih nedostajalo ni prethodnih godina, ali Marka kaže da je sada Eibaru praktično nemoguće da se takmiči sa timovima koji će zakucati na vrata 1. januara. Od tog momenta Dmitrović ima pravo da pregovara sa drugim klubovima jer mu ističe ugovor na leto 2021. godine.

Izabrane vesti

Dmitrović je dobio mnogo ponuda od Eibara da produži ugovor, ali je odgovor bio uvek isti, Dmitrović je želeo da sačeka još malo sa odlukom. Ima 28 godina i to su savršene godine za promenu kluba i prelazak na veće ambicije od onih koje ima Eibar.

Letos je Dmitović bio u kancelariji na Ipurui. Eibar je znao da su male šanse da će produžiti ugovor, pa je razmišljao o prodaji. Da zarade koliko-toliko novca. Na kraju je Eibar prihvatio rizik da Dmitrović na sledeće leto može da ode kao slobodan igrač.

Kako je samo branio Dmitrović protiv Valensije, uz onu sjajnu intervenciju kod šuta Račića, sve je izvesnije da će na leto promeniti sredinu.

Marka ističe da ima dosta klubova koji su zainteresovani. Sevilja, Atletiko i Valensija su neki od klubova koji kucaju na vrata, a ima još njih iz Primere, ali i Serije A koji ga prate.

Dmitrović je miran po ovom pitanju, kao i uvek kada su dolazile ponude. Čeka onu pravu. Prvog januara moći će da pregovara i da ode na leto kao slobodan igrač. I tako će najverovatnije i biti.


tagovi

Marko Dmitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara