(©MN Press)
(©MN Press)

Marko Gobeljić ima novi klub – seli se u Grčku

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.09.23. | 19:47

Ugovor na godinu dana sa Kifisijom

Još jedan odlazak sa Marakane! Jedan od igrača koji je nosio crveno-beli dres prethodnih uspešnih godina, Marko Gobeljić, napušta Crvenu zvezdu.

Desni bek srpskog šampiona karijeru nastavlja u Grčkoj. Novi Gobeljićev klub je novi prvoligaš iz Atine – Kifisija. Dogovoreno je da ugovor bude na godinu dana, a Zvezdu napušta kao slobodan igrač, bez obeštećenja.

Izabrane vesti

Kifisija je posle tri kola grčke Superlige na devetom mestu sa tri boda. Imaće Gobeljić tamo društvo za lakšu adaptaciju na novu sredinu, pošto dres ovog atinskog kluba od ovog leta nosi nekadašnji napadač Partizana Ognjen Ožegović.

Marko Gobeljić je u Crvenu zvezdu došao u leto 2017. godine iz Napretka i to kao vezni igrač, ali je vrlo brzo kod crveno-belih prešao na mesto desnog beka, na kojem je igrao do ove sezone. Ipak, rođeni Kraljevčanin nije u planovima trenera Baraka Bahara i bilo je logično da karijeru nastavi na nekom drugom mestu.

U dresu Crvene zvezde Gobeljić je osvojio šest titula i tri Kupa Srbije, a dva puta je igrao u Ligi šampiona, čak je postigao i gol protiv Pari Sen Žermena, kada je mrežu Parižana čuvao Đanluiđi Bufon. Ukupno je odigrao 188 utakmica u crveno-belom dresu, postigao 11 golova uz 22 asistencije.


tagovi

Marko GobeljićFK Crvena zvezdaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara