Ilić i Dmitrović (©MN Press)
Ilić i Dmitrović (©MN Press)

Marko Ilić: Ostvario bi mi se san kad bih otišao u Katar

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.10.22. | 22:56

„Ali, Srbija ima nekoliko odličnih golmana“, kaže čuvar mreže Kortrajka

Svako ima pravo da se nada kada je u pitanju spisak putnika za Svetsko prvenstvo. Svaki igrač koji je do sada dobijao Piksijev poziv, ima legitimno pravo da se nada da će braniti boje Srbije na Mundijalu u Kataru.

Jedan od njih je i golman Kortrajka Marko Ilić, koji je u taboru reprezentacije i na poslednjem okupljanju za Ligu nacije, mada je do sada upisao samo jedan nastup od 45 minuta za Orlove na azijskoj turneji protiv Jamajke.

Izabrane vesti

Ipak, u razgovoru za belgijske medije Ilić je priznao da sanja put u Katar sa Srbijom.

Nadam se da ću biti tamo, ali Srbija ima nekoliko odličnih golmana. San bi mi se ostvario kad bih otišao. Ova generacija može da ostvari visok rezultat na Svetskom prvenstvu. I bilo bi stvarno fantastično kada bih bio njen deo“, ispričao je Ilić za belgijski portal HLN.

Srpski golman je dodao i da je zadovoljan kada je u pitanju klupski fudbal.

Zadovoljan sam nivoom koji sam dostigao. Nadam se da ću u budućnosti biti važan deo tima, kojem ću doprinositi ključnim odbranama. Čeka nas meč sa Genkom, koji igra najbolji fudbal u ligi. Biće naporna i komplikovana utakmica, ali pokazali smo da možemo da se borimo sa svima. Verujem u nas, svakom u Belgiji možemo da pobedimo“, poručio je Marko Ilić.



tagovi

Marko Ilićfudbalska reprezentacija SrbijeKortrajk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara