Komentari na vest

Marko Nikolić na korak od trofeja (VIDEO)

W

Weedic

pre oko 3 godine

Kakve golcine. Ne zna se koja je bolja.
V

Varela

pre oko 3 godine

Svima je jasno da je čovek trenerčina,taktički fenomenalan.Uostalom osvojiti 2017. titulu u onakvim uslovima gde mezimica krade toliko da se i njenim navijačima gadilo je vanserijski podvig.Znao je i on kasnije ko će se umešati i sam je rekao da ide zbog nefudbalskih stvari.Ćelavi hvala ti za 2017. godinu kad si pokazao da nekad pravda i poštenje može da pobedi kriminal i mešetarenja u ovoj državi.Ponoviće se!
B

Bar Kohba

pre oko 3 godine

Jako gotivim Nikolića kao trenera i smatram da će biti još bolji. On već ima korektne rezultate sa Partizanom, Videotonom i Lokomotivom, a dobro je vodio Rad i Vošu. U Rusiji on tek treba da se dokaže i osvojen kup i nova sezona u LŠ bi bila jako dobra uvertira, a ovo bi mu bio peti trofej u karijeri, a ima tek 42godine. Nadam se da će u budućnosti voditi još jače klubove, a možda i reprezentaciju. Uz Jokana, Piksija, Pauna i Miloja, trenutno najbolji srpski trener.
h

hrhr

pre oko 3 godine

nemoj zaboraviti olipiju gdje je uzeo titulu

Loko1922

pre oko 3 godine

I kad neko kaze kako je ruska liga losa itd... Odlican derbi!
L

Lacio1900

pre oko 3 godine

Sa ograničenim timom tip pravi čuda. Bravo za Nikolića!
m

mare majstore

pre oko 3 godine

Samo u Rusiji i Srbiji trener koji vezuje pobede dobija otkaz.
G

Gostslobo1

pre oko 3 godine

Jos dok je bio trener Rada, video sam da će od njega biti nesto i prizeljkivao ga u Partizanu. Došao je, pokazao sav svoj talenat i znanje...kada je potpisao za Lokomotivu svi su govorili da nece dugo da se zadrzi, navijači su bili protiv njega.. Verovao sam da ce da napravi nesto u Rusiji. I evo ga, na korak od Kupa Rusije, drugo mesto u prvenstvu.. Sigurno u Top 3 trenera koja Srbija trenutno ima!