Luka Đorđević u dresu Crne Gore (©Reuters)
Luka Đorđević u dresu Crne Gore (©Reuters)

Marko Nikolić precrtao Luku Đorđevića: Lokomotiva se rastala sa Crnogorcem

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.06.21. | 14:49

Kako je i zvanično obelodanjeno, moskovska Lokomotiva i 26-godišnji napadač su sporazumno raskinuli saradnju

Luka Đorđević više nije član Lokomotive iz Moskve. Potvrđeno je i od strane kluba da su se dve strane sporazumno rastale.

Rođeni Budvanin je karijeri počeo u Mogrenu, ali se posle samo godinu dana preselio u redove Zenita iz Sankt Peterburga. Sedam godina je proveo u tom klubu, ali je upisao svega 29 takmičarskih nastupa, mahom je bio po pozajmicama (Tvente, Sampdorija, Poferadina, Arsenal Tula), da bi se pre dve godine preselio u glavni grad Rusije.

Izabrane vesti

Zadužio je opremu Lokomotive, ali nije dobio pravu priliku ni u Moskvi, pa se vratio u redove Arsenala iz Tule, u kojem je proveo nedavno okončanu sezonu na pozajmici. Upisao je 14 nastupa u ruskoj Premijer ligi i ubeležio dva gola i dve asistencije. Po povratku u klub za koji je bio vezan višegodišnjim ugovorom, doneta je odluka o raskidu saradnje.

Tako je 26-godišnji napadač ostao bez kluba, videćemo da li bi kao slobodan igrač mogao da bude interesantan klubovima sa naših prostora. Sam Luka ne krije da mu je san da obuče dres Partizana.

"Iako ima i u mojoj zemlji velikih klubova, mnogi u Crnoj Gori navijaju za Partizan ili Crvenu zvezdu. Generalno, crveno-beli imaju više navijača, ali nikada nisam želeo da budem kao većina. Uz starijeg brata postao sam navijač Partizana. Kada sam bio šesti razred otac me je poveo na derbi u Beograd. Pobedili smo sa 3:2. Poludeo sam od sreće. San mi je da zaigram za Partizan", izjavio je svojevremeno crnogorski napadač za ruske medije.



tagovi

Lokomotiva MoskvaMarko Nikolićluka đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara