Savo Milošević (©Starsport)
Savo Milošević (©Starsport)

Savo Milošević se vraća trenerskoj profesiji? Čekaju ga Đorđe Ivanović i Radivoj Bosić

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.06.21. | 13:59

Goran Stanković neće ostati na klupi Olimpije

Treće mesto u prvenstvu, iza šampionske ekipe Mure i najvećeg rivala Maribora, i odmah potresi u Olimpiji. Nedelju dana pre početka priprema za novu sezonu i kvalifikacija za Konferencijsku ligu obznanjeno je da Goran Stanković više neće biti na funkciji šefa stručnog štaba.

Vest koja nama možda i ne bi bila toliko interesantna da se kao naslednici ne pominju i dvojica u Srbiji dobro poznata lica. Prvi je Slaviša Stojanović, bivši trener Crvene zvezde koji već dugo figurira kao jedan od favorita uz Dušana Kosića, dok se sada u priču uključio i Savo Milošević, nekada Partizanov šef struke.

Izabrane vesti

Milošević je Humsku napustio sa peharom kupa osvojenim u sezoni 2018/2019 i utiskom da mu je ekipa igrala dopadljiv i brz fudbal, nekad i nauštrb stabilnosti u odbrani. Trenerski potencijal je ipak bio evidentan i bilo bi lepo opet ga videti u sedlu, posebno u klubu sa šampionskim ambicijama.

Stanković je dobio otkaz baš zato što je u finišu prvenstva prokockao sedam bodova prednosti nad Mariborom pošto je u poslednjih sedam kola osvojio samo dva boda. Nije mu pomoglo ni to što je potom osvojio Kup Slovenije.

Zato se sada čeka naslednik. I novi trener Radivoja Bosića i Đorđa Ivanovića, koji Miloševića poznaju baš iz perioda u Humskoj.



tagovi

Savo MiloševićOlimpija LjubljanaSlovenijaSlovenija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara