Marko Petković posle godinu dana ima klub

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.01.20. | 11:51

I to u dobroj ligi

Agonija je okončana. Marko Petković posle godinu dana ima novi klub! I to, s obzirom na okolnosti, u više nego dobroj ligi. Nekadašnji desni bek Crvene zvezde karijeru nastavlja u portugalskoj Tondeli.

Prema informacijama MOZZART Sporta ugovor je potpisan na dve i po godine što će reći da će 27-godišnji defanzivac imati sasvim dovoljno vremena da oživi karijeru zapalu u krizu nakon što je januara 2019. napustio moskovski Spartak.

Izabrane vesti

U međuvremenu se pominjalo da bi Petković mogao u MLS ligu, ali do sporazuma nije došlo, trenirao je jedno vreme sa Čukaričkim, šuškalo se da bi mogao i u Vojvodinu, a na kraju – Primeira. Više nego solidna opcija imajući u vidu da je Petković godinu dana bio bez kluba.

Kockice se jednostavno nisu poklopile Marku Petkoviću. Ipak govorimo o momku koji je bio kapiten OFK Beograda i mlade reprezentacije Srbije, imao je i neke dobre partije u Crvenoj zvezdi, pa je čak odigrao i osam minuta za A tim Orlova, u porazu od Češke (1:4) u prijateljskom meču na jesen 2015. godine.

Otkako je otišao u Spartak međutim sve je krenulo po zlu. Možda se sad vrati...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara