Komentari na vest

Marko Rakonjac na pola puta da obezbedi trajni ugovor u Zvezdi

S

SilverSurfer

pre oko 1 godinu

Liga šampionu teško da može da igra bilo ko iz ove ekipe Zvezde. Jer su svi igrači limitirani. Zato i od Rakonjca ne treba očekivati mnogo ali mogao bi da bude solidna opcija za našu ligu. U ovom trenutku je izuzetno produktivan uzimajući u obzir minute provedene na terenu. Da bi Zvezda pokušala nešto više u Ligi šampiona treba da se reši Kange, Ivanića, Kataija i Pešića. Ili bar da po potrebi, ako je ikada bude, ulaze sa klupe. U ozbiljnom fudbalu nemaju šta da traže Rodić, Milunović, Mijailović, Srnić i ostali vojnici, specijalci i osigurači. I tu nastaje problem za Zvezdu jer treba da promeni previše igrača u kratkom vremenskom periodu što samo govori da se u Zvezdi nije radilo planski. Pravljenje tima je dugoročan proces i dovođenje nekoliko igrača pred Ligu šampiona, bez obzira na kvalitet, ne znači da će se napraviti kompaktna ekipa. Milojević je imao tri meseca da napravi nekakvu igru pa nije napravio ništa. Igrači Zvezde deluju kao da nikada nisu trenirali. Pešić nije dobio nijedan duel u dve utakmice protiv Monaka a o njemu se priča kao o nekakvom sidrašu. Sve te manjkavosti ne predstavljaju problem u domaćem prvenstvu jer su ostale ekipe još tragičnije i erozija kvaliteta će se nastaviti i dalje. Domaći fudbal biće sve lošiji i lošiji. Novi stadioni to neće da promene osim što će dati lažni sjaj amaterskom fdubalu. Ovaj tim Zvezde pokazao je da nema kapacitet za Ligu Evrope u grupi gde su protivnici, izuzev Monaka, bili zonska liga evropskog fudbala.
R

Rakonjac ubica golmana

pre oko 1 godinu

Decko je strela bolji od Pesica i to bi trebao da bude udarna igla Zvezda mora pronaci igraca koji moze donositi prevagu u sredini jer Ivanic je pravo razocarenje stalno izbegava duel igru cim igra neko cvrsce od Ivanica nema koristi. imamo trio Kanga-Katai-Rakonjac . Ivanica i Afrikanaca Kvangea prodati i dovesti ozbiljno pojacanje Kvange i Ivanic nisu dorasli jacim ekipama u evropi.
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

Moje skromno mišljenje; Čovek radi na sebi,visok,snažan,brz za visinu,igra sa obe noge,igra glavom,kretanje bez lopte na nivou Falćinelija,dakle školovanog fudbalera...to kretanje i te navedene predispozicije mu je dalo 4 pogotka sa minimalnom minutažom plus stalno veže dvojicu na sebe što ostalima otvara rupe...šteta što ne krene celu ili bar da ima poluvreme celo sa full ekipom da vidimo da li samo sevne kada ga u k aki ili stvarno vredi... Mitrovića ili prodati ili pozajmiti,on više od ovoga ne može,a to je za nas premalo,Eraković "mali Dragović" agresivan brz izlazi visoko i ne greši dosta jak 1 na 1 u ligi neprelazan,Leković prodaja/pozajmica...ostali bez značajnih minuta...što se klinaca tiče...

proka021

pre oko 1 godinu

probati sa mladim Brazilcima kao Porto Sahtjor
G

Godzila

pre oko 1 godinu

Pešić je direktno svojim golovima doneo ove sezone dvadesetak bodova. Ali šteta što ne može da daje 4 gola po utakmici, to bi za ogroman broj stručnjaka u komentarima bio tek solidan učinak. Ništa ispod 90 golova po sezoni ih ne zadovoljava.
Ž

Život je igra

pre oko 1 godinu

Ako mozes prodati Pesica i te pare uloziti u Rakonjca..po meni fer. Naravno dovesti špica za LS..
Ђ

Ђођа

pre oko 1 godinu

Какав Пешић, па њега ни у Албанију неби могао продати...
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Sumnjali su navijaci Zvezde u Rakonjca kad je dosao iz Lokomotive u Zvezdu.
Y

YayaT

pre oko 1 godinu

Decko je razbijac bez ozbira da li je licem okrenut golom ili ledjima, radi sve ono sto bi Pesic trebao da radi,samo bolje
N

Nikola021

pre oko 1 godinu

Bez minutaze do 4 gola,za razliku od Pesica naseg prvog i nezamenjivog ubojitog centarfora..
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Nikola 021 Marko Rakonjac igra odlicno za sad nadam se da ce isto tako da nastavi.
J

Joe Lesh

pre oko 1 godinu

Ne znam kako bi se Rakonjac pokazao u malo jacim utakmicama. Ali sigurno znam da ce taj napadac zvani "kapitalac", koji se dovodi svaki prelazni rok , biti na nivou Dionia , Kulibalija , Rišaira Živkovica itd. Rakonjac je vec vise pokazao od svih " kapitalaca" napadaca dovedenih u poslednjih par godina.
p

pojacanje iz Bayerna

pre oko 1 godinu

bice kljucni igrac kao Motika.
C

Cipiripi LE2

pre oko 1 godinu

Nista nisam ocekivao od njega kad je dosao, decko je bitnim golovima pokazao i dokazao da je ozbiljan spic
4

4-

pre oko 1 godinu

Rakonjac ja je za Pešića i malog Mijatovića Doktor i to u ovoj neasistent ekipi. Čovek uđe 15 minuta da gol i 2 šanse ili asistencije. Odličan centarfor ima kretanje u prostoru bez lopte, dobar skok i šut glavom. Zna da se zagradi. E sad za lš ne bi valjao ni neko od 5.000.000 sa asistentom Kangom ili centaaršutem Bukarija sa desne strane.
A

Ab

pre oko 1 godinu

Sa "asistentima" Kangom i Bukariem?? Kanga i Bukari zbirno imaju preko 20 asistencija ( pored 20+ golova) a imali bi i više da je realizacija nije problem...
R

Rda

pre oko 1 godinu

Ko zna dal’ je taj milion osiguran , ako jeste onda treba ujutru da ga kupe . On je za 1M poklon jer moze da bude vredan kada se adaptira i postigne 15 golova a jos ako mu se otvori da da neki u LS eto zarade , samo je to i vazno da afirmisemo i prodamo nekog od ovih mladica jednom za dobre novce , da ne gledamo uvek Hrvatima u ledja …
K

KostaX

pre oko 1 godinu

Dajte dečku da odigra par utakmica u nizu a da ga ne sabotiraju Katai,Ivanić,Rodić tj. Šiljina klika!Kako očekuje Terza da ispljune milionče kad mali igra na kašičicu?!Pustite to dete da igra a onog narcisa na tribine pa nek se tamo gleda u ogledalce!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Pešić nije gol igrač, on je loša kopija Falćinelija. Ali ono što me najviše nervira kod Pešića, što je mnogo arogantan, nadmen, glumi nekog superstara, imam osećaj i da svoje saigrače gleda sa visine. Njega treba prodati, dovesti kvalitetnog gol igrača, a Rakonjac da mu bude ispomoć, mlad je i pokazao je odredjen kvalitet.
A

Astoria

pre oko 1 godinu

Slazem se, lepo zapazanje. Pesicu se zahvaliti. Ali nije to profil igraca koji nam je potreban za nastupajucu sezonu i Ligu Sampiona. Rakonjac je dobar ali kao back-up opcija, da bude rezerva, ne cini mi se da ima kapacitet za prvog centrafora. Vise je otpadak igrac, uspeva da umuva loptu koja ga "hoce". Svaka cast Cukarickom koji su uspeli da ga prodaju u jednu Lokomotivu iz Moskve, za koju licno ne mislim da ima neophodan kvalitet. Voleo bih da me demantuje!
H

Hannibal

pre oko 1 godinu

Potpuno se slažem. Pešić je izuzetno limitiran igrač koji one retke kvalitete koje poseduje ne može da iskaže do kraja zbog neverovatne sujete i nadmenog stava koji šteti i njemu i klubu. Probalo se sa njim, nije išlo, sad ga treba prodati i u novu sezonu ući sa novim, ali ovaj put proverenim napadačem (da se ne bi ponovili Kulibali, Tomane, Dioni i slični...), i eventualno Rakonjcem kao podrškom. Meni se za sada dopada kako Rakonjac igra, ima onaj golgeterski instinkt koji napadača čini posebnim. Videćemo kako će se dalje razvijati, jer je sa 23 godine još uvek mlad igrač i ima prostora za napredak.
M

Mile12

pre oko 1 godinu

Lik me jako podseća na Orlandića a kontam da im je i isti menadžer!Ako platimo obeštećenje,Terza i Rajo, lapo-lapo dele kintu!?
D

Dosta demagogije

pre oko 1 godinu

Rakonjac i Pesic nemaju sta da traze u LS. Tacka.
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Genijalci moji sa interneta, da li ste vi toliko opetisani od fudbala? Mislim, nakon sto ga toliko gledate i pratite. Ko na sekundu pomisli da je Rakonjac bolji igrac od Pesica stvarno treba da pocne da gleda bocanje. Pesic je po nekih hiljadu parametara bolji igrac. Bas bih voleo da Rakonjac pocinje neko vreme, da igra neke bitnije utakmice, pa da vas vidim da li biste imali isto to misljenje ili biste ga pljuvali kao sto sad pljujete Pesica. Poenta je da apsolutno nema potrebe pljuvati nijednog naseg igraca, vec svakom od njih pruziti podrsku, a ne utrkivati se da se sto pre i sto vise napljuje neko od njih a ovaj drugi dize u nebesa bez razloga, makar dok ne dodje i on na tapet za pljuvanje.
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Ајде ти мајсторе од тих хиљаду сегмената, наброји бар пет у којима је шиљо бољи од ракоњца, сем што је са обзиром на искуство као 10 година старији можда има пар сегмената предности. Ајде молимте ми наброји 5 ствари које марко неможе да достигне када буде имао пар сезона у ногама. Па тај шиљо је у првом мандату у звезди и могао нешто, као онај гол у краснодару док су сви пазили на Боачија, а овај као џокер користио то, а сада са 30+ ни снаге ни брзине, дечку је плафон линг лонг. Позз
S

Steva ns

pre oko 1 godinu

Pa da pešić i ovako nekonstantan ima preko 15 golova a mi nismo ekipa koja nužno zavisi od špica već nam više golova daku ivanić katai i treće krilo mitrović ili bukari... Lično mi se svidja rakonjac jer ima izuzetan osećaj za igru za skok za ubacivanje ali daleko od toga da pešić ne valja
A

Ahahahah

pre oko 1 godinu

Šta si ti Pešiću, brat, drug, rodjak itd itd. Rakonjac je špicina za Pešića, plus što je mnogo mladji.
r

replika

pre oko 1 godinu

Sine, ti si operisan od fudbala!Pešić je sidraš,igrač koji se ne kreće i kojem odgovara igra da polaže lopte prvom do sebe, uglavnom traži Kataia i to je to.Nema smisla za prostor,u šansi se nađe samo kad je u ofsajdu dok je mali Rakonjac dosta pokretniji,mlađi,željan golova,ulazi u šanse i opasniji je po gol od Šilje.Baš bih voleo da odigra nekoliko utakmica u cugu da vidiš koja si vezara!
F

Fec

pre oko 1 godinu

Argument 1 Pešić ne zna da igra glavom ni fizički ni misaono. I samim tim sve je rečeno.
M

Mop

pre oko 1 godinu

@Steva ns gde je dao 15 + golova. Kod tebe ispred zgrade?
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Ajde ne. Lik je kvalitet Orlandica ili onog Stefana Mihajlovica. Dao neke golove tako sto ga pogode loptom i ona se odbije ko od drvo. Zvezda treba da se otarasi i njega i Pesica.
K

KLOKAN

pre oko 1 godinu

Dobar igrac po meni pruziti mu vecu minutazu zasto ne i ugovor sigurno nije promasaj ko neki prethodnici da ih ne nabrajam pogotovo strance
S

Salesman

pre oko 1 godinu

Rakonjac in kao rezervni centarfor, Pesic out. Dovesti jednu zverku da bude prvi spic za LS.
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

Nije mi bilo jasno šta će on u Zvezdi na pozajmici, mi da razigravamo tuđe igrače? Ali ovaj dečko je pokazao osećaj za gol, fizički jak i moćan igrač u protivničkom šesnaestercu. Mislim da bi imalo smisla otkupiti ga samo u koliko bi smo se rastali sa Pešićem. Uz njega Mijatović kao perspektivan napadač i naravno jedan špic vredan LŠ.
G

Gost000

pre oko 1 godinu

Dobija minute na kasicicu a vidi se da je pojacanje a zeljan igre veliki borac, dok Pesic igra redovnao a nevidi se ucinak nikakav
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

Rakonjac sigurno neće biti promašaj, a zbog broja godina siguran sam da bi se isplatilo platiti otkupnu klauzulu. Da se vratimo malo u nazad, ako se ne varam Rakonjac je u dresu Čuke pred odlazak u Rusiji u sezoni dao 18golova i imao nekoliko asistencija. Imao sam ga redovno u fantazi timu zato znam. A Docić je imao nekoliko penala napravljenih na njemu. Daje golove i glavom i obema nogama. Znači kad je u Čuki bio na tom kontu u Zvezdi bi to mogao bez problema da ponovi. Po mom mišljenju bi već trebao da ima prednost u odnosu na Šilju. Naravno za Evropu ipak treba nešto mnogo moćnije!
P

Pogledaj malo

pre oko 1 godinu

kakvih 18 golova alo????
I

Iznenadjeni

pre oko 1 godinu

Momak je prijatno iznenadio, bas nije delovalo kao dobar potez kad ga doveli. Bar da ga puste da igra više, da ne bude ko Ohi za sirotinju.
G

Gost Luks

pre oko 1 godinu

Ili trener ne vidi ili ga namerno drži na klupi A čovek zna i ima njuh za gol, samo to neznalica ne vidi Forsiraj ga sad, što čekate, ima u njemu nešto što obećava, potpiši ga i daj mu pare Boljeg nećete naći za te pare Eto para iz LŠ pa da nas Bog vidi. Kasnije uparuj ga sa tim Olajinkom a Pešića u Tursku
R

Realno...

pre oko 1 godinu

Posle 100 godina ću reći da sa njim vredi pokušati, jer milion evra nije mnogo...Uvek će moći da se uzme tolikk za njega... Za Pešića je igračina, a vala i za Pavkova (u poslednje vreme) i kineskog Boaćija...
W

W. W

pre oko 1 godinu

Kada bi dobio pristojniju minutažu, pokazao bi da je bolji od drveta koji nema kvalitet za nasu Zvezdu. Mozda nije buduca zvezda, ali ce biti jako pristojna prodaja sledece godine, dok cemo drvo finansirati do kraja karijere. Uzas potezi uprave se nastavljaju...
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Samo se nadam da nece neki genije da smisli da nam Rakonjac bude prvi napadac. Decko je dobar za nase njive jer se svi ubunkerisu, a on visok, i realno, ume da da gol. Za Evropu, jako tanak. Naravno da ce ga vratiti, ipak treba tal da se odradi. A i realno, nije lose imati novog Pavkova u ekipi. Samo sto ce dosta da nas kosta.
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Sad treba da ga forsirate da vidite kakav je igrač, a fala bogu ima još dovoljno mečeva do kraja plus bolji je od Pešića. Za te pare nećete naći bolje.
g

gost raider

pre oko 1 godinu

Pa za minutažu koju dobija ekstra je ali pustiš ga da igra tri cetiri utakmice i vidiš ili jeste ili nije za zvezdu pešic svake godine da jedan gol
Z

Zvezdasnbgd

pre oko 1 godinu

Dečko je sasvim pristojno rešenje, odlično igra glavom, i plus ono što me iznenadilo jako je slažljiv. Obično su ti visoki špicevi šeprtlje kao Kulibali koji je bio u svađi sa nogama a Rakonjac naprotiv, lako rešava situacije iz jednog dodira sa loptom.
i

idemoo

pre oko 1 godinu

Ne znam za vas ali najvise je pokazao Mijatovic cak i kad je usao u derbiju bio je najbolji na terenu. Ima snagu konficiju inteligentne poteze ima mentalitet. Izgleda vizuelno bolje od svakog od njih. Iskreno on po meni treba da bude prva opcija ali verujem da je problem u tom nekom pravilu i tradiciji da mladji moraju da postuju starije tako da se daje sansa ovima a njemu na kasicicu a pritom i ugovori su enigma ko zna kakve klauzule.imaju
J

Jesse Custer

pre oko 1 godinu

Mijatović nije špic i uništiće ga ako ga budu gurali na špica.
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

A šta je to Mijatović pokazao? Ljudi malo realnosti! Da bi klinac mogao da zaigra u Zvezdi on zaista mora da bude zver, da rešava utakmice u kontinuitetu, da daje golove kolika god da mu je minutaža. To se odnosi na ove koji igraju u ofanzivnom delu tima. Defanzivcima nešto može i da se progleda kroz prste kao Čupi ili što sad na silu pokušavaju sa Lekovićem. Da li neko misli da su treneri blesavi pa rade protiv sebe kad ne stavljaju mlade u tim? Ma da ima ekstra kvaliteta svaki trener bi ga stavio.
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Daj bre vise, najbolji na terenu, a odigrao 10 minuta. Decko ima talenta, ali, prvo, nije spic, drugo, nije neko ko moze da ti bude prvi spic i da sa njim juris titulu, jer jelte, nije spic, i trece, nije gradjen za spica, jer opet, nije spic! I cetvrto, dete je, a sa detetom se ne igra ni LS niti se jure titule. I da, nije spic!
Z

Zvezdasnbgd

pre oko 1 godinu

Vama je svaki klinac koji zaigra za prvi tim bolji od bilo kog igrača Zvezde. I tako bude sve do prvog kiksa kao protiv Napretka gde je on bio kriv za gol i onda naravno ide ua trener, ua uprava, svi napolje i slično. Pa dajte malo realnosti, dečko ima talenta ali čekajte polako. Baš me zanima kako bi vi kao trener ili neko iz uprave objasnili Kataiju, Ivaniću i ostalima da oni svi treba da se sklone posle svega što su napravili u Zvezdi i da samo klinci igraju umesto njih a onda da se oni magično vrate kad i ako bude gusto. Pa nije to igrica da se tako rade stvari...
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

A šta je ako nije špic? Levo smetalo? Pročitali ste negde da Mijatović nije klasičan napadač i sad lupetate baš kao i taj koji je to napisao.
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

On je neki ofanzivni vezni/secondary striker, u nedostatku boljeg izraza i definicije. U svakom slucaju, pozicija koja polako izumire u modernom fudbalu. Njemu je potreban napadac ispred, sto da mu otvara prostor, sto da mu bude meta za pas, jer decko ima odlican pas u prostor i pregled igre, ima i sut iz daljine.
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Ako nije puno skup zadrzati ga, davati mu minute mozda ubodemo sa njim...Sticanje iskustva, obevezno da igra jer i ovako je tutala obezbedjena...Mijatovic, Mituljikici, Lekovic i jos po neki mladi da igraju vise, da se uigravaju i onda moze se videti ko ima perspektivu i talenat istinski...E sad ne po cenu da se bodovi prosipaju...Ovaj Rakonjac kakav god da je mnogima, opet daje te neke golove...A za ligu sampiona stvarno treba skockati tim, kao i u kosarci...Zadrzati Duska koji sa otetom pobedom protiv Barse imao bi skor 16 pobeda i 10 poraza sto je rezultat za pohvale sve i po proseku pobeda i poraza ne da bi bili u top 8 vec bi bili izmedju trece i pete pozicije lagano...Ipak je Dusko dosao na 1-6 , na tudji roster i bez Kampaca 10-ak meceva...Ajmo Zvezdo...
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Zaboravio sam Pruceva i Azarovi, Mitrovica...Treba i njih gurati, kombinovati, uigravati i videti koliko mogu, jer iskustvo puno znaci...Zeljni su igre,mladi su bas...

Mali peca

pre oko 1 godinu

ne znam dal moze da pravi razliku u evropskim utakmicama,al u prvenstvu moze nije losa zamena za sada
B

Boogy

pre oko 1 godinu

Pa da Pešiću nije zagarantovana prva postava možda bi moglo da se proceni, ovako teško. Jeste dečko pokazao više od Pešića za par ulazaka sa klupe ali treba mu pružiti priliku od početka, par utakmica, pa da se proceni. Ovako opet mačka u dzaku.
l

lol12

pre oko 1 godinu

Jos uvek mi je enigma.Nije ni blizu toga da bude na nivou startnog spica u LS a ne mozes platiti milion evra za drugog-treceg spica,bacanje para (plus sto dolazi novi trener i ne znas da li ga taj hoce ili ne).A sa druge strane opet koristi golovima svoje minute i mlad je.
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Deluje da je bolji od Pesica
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Za igraca koji ima 23 godine apsolutno ima smisla platiti milion evra da bude drugi napadac u sezoni u kojoj sigurno dobijamo 30 miliona. Nek samo da neki gol u Ligi Sampiona i vredece vise. Nije imalo smisla davati tolike pare za Pesica koji ima 30.
G

Gostiba

pre oko 1 godinu

svi su bolji od ego pesica