Lazar Marković (©Starsport)
Lazar Marković (©Starsport)

Marković se vratio, Partizan prodisao

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.09.20. | 11:47

"Pokrenula se energija", zadovoljan je napadač crno-belih

Zdrav i spreman Lazar Marković biće najveće pojačanje za Partizan. Tako su tvrdili u Humskoj prethodnih meseci, a na utakmici protiv Rada (3:0) se to još jednom potvrdilo.

I u Kruševcu protiv Napretka napadač Partizana je bio pokretač preokreta, samo što je ušao u igru postigao je gol, ali se tom prilikom povredio, pa je morao da miruje sve do subote uveče, kada je u Humsku došao Rad.

Izabrane vesti

Igrao je Marković sjajno na novoj-staroj poziciji drugog napadača, gde je i zablistao na superligaškoj sceni kada ga je još kao tinejdžera na teren poslao Aleksandar Stanojević u svom prvom mandatu u Humskoj. I sinoć se pokazalo da iako nisu sarađivali skoro devet godina i dalje se savršeno razumeju. Zato će Markec biti Stanojevićev čovek od poverenje, protiv Rada i kapiten i vođa.

Nisam neko ko voli da govori za medije, posebno jer znamo koliko je prethodni period bio težak za mene i shodno tome svaka priča bez reakcije na terenu ne bi imala efekta. Ono što sad mogu reći je da mi je drago što se pokrenula energija, što svi zrelo i odgovorno pristupamo treninzima i najvažnije – ispunjavamo zadatke“, podvukao je Marković dan posle meča sa Radom.

Napadač crno-belih očekuje da Parni valjak bude sve bolji kako vreme bude odmicalo.

Ne može mnogo da se uradi za deset dana bez kompletnog tima, povređenih igrača, ali smo zaista na pravi način pristupili idejama i načinu rada šefa Stanojevića. Ovde ne govorim samo o nama koji ga znamo, već od prvog do poslednjeg igrača. Dug je i težak period ispred nas, te je utakmica protiv Rada samo prvi stepenik do vrha. Treba strpljenja i vremena, ali u tom periodu nećemo dozvoliti da odemo korak nazad“.

Promena pozicije, opšti je utisak, prijala je i te kako Lazaru Markoviću.

Što se tiče pozicije, drago mi je što sam opravdao poverenje šefa i saigrača, ali u kojoj god formaciji igrali tu sam na raspolaganju. Svi moramo biti spremni i odgovorni kao tim“, naglasio je Lazar Marković.

Crno-bele čeka u četvrtak meč sa Sfintul Georgijem u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a onda gostovanje Zlatiboru u Superligi.


tagovi

FK PartizanLazar MarkovićSuperliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara