Marselino Garsija Toral (©AFP)
Marselino Garsija Toral (©AFP)

Marselino već otišao iz Marselja, Papen na klupi protiv Ajaksa

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.09.23. | 13:38

Olimpik prinuđen da traži novog trenera

Duel Ajaksa i Olimpik Marselja u četvrtak na startu Lige Evrope mogao bi se nazvati sudarom ranjenika. Ni jednima ni drugima forma nije na željenom nivou pošto imaju tek po jednu pobedu u poslednjih pet mečeva. Kopljanici će biti u blagoj prednosti jer se meč igra na njihovom stadionu, a i gosti na megdan dolaze bez trenera Marselina Garsije Torala, piše Lekip.

Španac je samo dva dana pred utakmicu sa Ajaksom podneo ostavku. Zbog slabih rezultata rešio je da napusti Marselj posle svega sedam mečeva na klupi nekadašnjeg evropskog prvaka. Učinak mu je dve pobede, tri remija i dva poraza. Na prvi pogled i ne toliko loše da bi došlo do rastanka, ali imajući u vidu neuspeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona i eliminaciju od Panatinaikosa, te samo dve pobede u prvih pet mečeva Lige 1, jasno je da to nisu rezultati koji zadovoljavaju ambicije kluba.

Izabrane vesti

Umesto Marselina u Amsterdamu će na Olimpikovoj klupi sedeti nekadašnji golgeter Žan Pjer Papen, sada savetnik u klubu, ali samo do imenovanja novog trenera.

Podsetimo, bivši strateg Atletik Bilbaa, Valensije, Viljareala, Sevilje... po završetku prošle sezone preuzeo je tim iz francuske luke od Igora Tudora, koji je nezadovoljan angažovanjem uprave tokom prelaznog roka rešio da podnese ostavku, iako je prethodno osvojeno solidno treće mesto u Ligi 1.

-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga

-------------------


tagovi

MarseljMarselino Garsija Toral

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara