Ruslan Malinovski (©Reuters)
Ruslan Malinovski (©Reuters)

Marselj dobio konkurenciju u londonskim klubovima: I Totenhem i Vest Hem žele Malinovskog

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.01.23. | 13:47

Pokušaće da ga pozajme tokom zime

Ne tako davno Ruslan Malinovski bio je Atalantin oslonac, verovao mu je Đan Pjero Gasperini, uzdao se u njegov razoran udarac. Nosio je igru, bio nezamenjiv i projetilima rešavao utamice. Ove sezone ništa od toga. Pao je u drugi plan, minuta sakuplja na kašičicu i ne krije da želi da napusti klub.  

Ponuda ne manjka, ali nisu onakve kakve Atalanta priželjkuje. Nadali su se u Bergamu da će dobiti koji evro za vezistu kog su Genku platitili 13.600.000, no sva je prilika da od toga neće biti ništa. Ruslanu Malinovskom ugovor ističe na leto, a zainteresovani timovi nude samo jednu opciju - pozajmicu.  

Izabrane vesti

Marselj je “zagrejan”, međutim, neće mu biti lako da dođe do ukrajinskog veziste. Želeo bi Malinovski da se oproba u Premijer ligi, a uveliko ga razmatraju londonski klubovi. U trku su se uključili Totenhem i Vest Hem. I hoće da ga angažuju po identičnom modelu kao i Francuzi.  

Malinovski ne krije da bi rado voleo da sarađuje sa Antoniom Konteom, najbliskiji je ideji o prelasku u Totenhem. Ceni ga i Fabio Paratiči. Tobdžiji iz Žitomira su Vest Hem i Marselj opcija B, kao i Atalanti pozajmica. Pokušaće ispregovara otkup za “siću” i makar nešto zaradi, iako se Ukrajinac ne nalazi u planovima Đan Pjera Gasperinija.


tagovi

Ruslan MalinovskiAtalantaTotenhemVest HemMarseljZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara