(©Reuters)
(©Reuters)

Mata bira: Inter, Juve i Milan stoje u redu za potpis

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.02.21. | 18:13

Ole Gunar Solskjer nije iznenađen interesovanjem italijanskih velikana

Huan Mata će na leto postati slobodan igrač i sva je prilika da će posle 10 godina provedenih na Ostrvu krenuti put toplijih krajeva, ali neće otići dalje od „liga petice“.

Broji Huan Mata poslednje mesece na Old Trafordu, polako pakuje stvari i vaga oko izbora sredine. Odavno kreativni vezista nije u prvom planu u Mančester junajtedu, ušao je u poslednjih šest meseci ugovora, ali se u januaru nije odlučio da promeni sredinu. Odradiće do kraja ugovor, koji ističe krajem juna, a po svemu sudeći neće se vratiti u domovinu kako se očekivalo.

Izabrane vesti

Mančester junajted ima opciju da sa 32-godišnjakom produži ugovor na još godinu dana, ali malo je verovatno da će posegnuti za tom opcijom, a ni Španac ne ostavlja utisak kao neko kome se greje klupa. Mata je u svim takmičenjima u tekućoj sezoni sakupio 12 nastupa, a interesovanje za španskog vezistu pokazali su Juventus, Milan i Inter. Iako se nije naigrao kod Solskjera, norveškog stratega nije iznenadilo to što bi ga italijanski velikani rado videli u svojim redovima.

„Nisam iznenađen da su ti timovi zainteresovani za njega. On je veoma dobar fudbaler, fantastičan profesionalac i čovek“, rekao je Solskjer.

Antonio Konte često je umeo da se okrene ka igračima koji igraju na Ostrvu. Romelu Lukaku, Aleksis Sančez, Mateo Darmija i Ešli Jang delili su svlačionicu sa Matom na Teatru snova, pa bi mogli biti Interov adut za potpis Španca.



tagovi

Huan MataInterMilanJuventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara