Huan Mata (©Reuters)
Huan Mata (©Reuters)

Mata moli Mesija: Samo nemoj u Siti

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.12.20. | 10:37

“Kad ga gledam kako igra, moj život postaje lepši”, kaže Španac

To više nije ni šuškanje, ni pretpostavka, sada već svet bruji o tome da je Lionel Mesi “već viđen” kao novi igrač Mančester Sitija od leta.

Ipak, dok se sve ne stavi na papir, a daleko je još od toga, svi osim navijača Sitija se nadaju da će Mesi skrenuti negde drugo, da neće završiti na Etihadu.

Izabrane vesti

Jedan od njih koji se nada da Argentinac neće obući nebeskoplavi dres je Huan Mata, fudbaler Mančester junajteda.

Nadam se da se to neće dogoditi, zbog bolje budućnosti mog kluba. Ne znam šta se tačno dešava, ali nadam se da Mesi neće završiti u Sitiju. Ako već želi u Mančester, voleo bih da to bude u moj Junajted, a ne u drugi klub”, priznao je Mata.

Nije to samo zabrinutost što bi Siti dobio “svemirsko” pojačanje, već Mata ne bi voleo da vidi Mesija u rivalskom timu.

Priznajem da sam osetljiv na Mesija, što i nije teško. To je čovek kojeg kad god gledam kako igra, život mi učini lepšim. Da se ja pitam, svake godine bih mu davao trofej za najboljeg igrača sveta. Dao bih mu pehar za najboljeg svih vremena, jer sve što je uradio u karijeri i šta i danas radi je neverovatno. Šalim se sa mojim prijateljima tako što kad god neki od njih ima loš dan, pošaljem mu video sa Mesijevim potezima i dan se popravi”.

Ali svestan je i Španac da je to priča u kojoj on nema nikakav uticaj.

Priča se i da bi mogao Kristijano Ronaldo da se vrati u Mančester junajted. Ono što sam naučio u karijeri je da te ne dotiču stvari na koje ne možeš da utičeš i da se fokusiraš na one koje možeš”, podvukao je Huan Mata.

Konačan odgovor da li će Mesi u Siti teško da ćemo dobiti pre leta, kada Argentincu ističe ugovor sa Barselonom. 


tagovi

Lionel MesiHuan MataMančester Siti

Obaveštavaj me

Barselona
Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara