Komentari na vest

Mateus oštro po Gvardioli: Neoprostive greške, opet je morao da izmišlja

T

TP-1

pre gotovo 3 godine

Slazem se,ali niko ne pominje da je Gvardiola procenio da nema sanse sa takvom postavom da dobije Celzi,pa je probao nesto drugacije. Nije slucajno sto ga Tuhel dobio 3X puta?! Dakle,sta god Gvardiola uradio izgubio bi. Celzi je u ovom trenutku bolji. Tuhel je bolje motivisao igrace i tacka. Pa i Real je Celzi razmontirao i potpuno zasluzeno i dominantno osvojio LS.
P

PolaRotor

pre gotovo 3 godine

Objektivno ovde je Mateus apsolutno u pravu od reci do reci.
f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

Barcelonu kakvu je sada znamo je stvorio Johan Krojf (za one mladje koji to neznaju)
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Гвардиола, најпрецјењенији тренер у фудбалу и тачка. Ал може му се шта га брига.

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Nije Gvardiola loš trener, ali za poraz u finalu jeste kriv. Igrati finale bez zadnjeg veznog, staviti Sterlinga koji jeste brz, ali mu dribling nije dovoljno dobar za odbranu Čelzija, toliko para su potrošili, a i dalje npr. brani Ederson koji je ok golman, ali ako neko može da dovede Oblaka i ima možda i najboljeg golmana to je City.
L

Lel

pre gotovo 3 godine

Ederson je kao golman teski prosek ali je kao igrac za golmana top
M

Monterooo

pre gotovo 3 godine

Jedan u nizu od kojih je messi napravio trenera...covek koji izadje na finale sa stonsom sterlingom i zicenkom zasluzuje momentalni otkaz...da nema de brujnea koji je bog klasa bio bi u PL treci
R

Rezervni točak

pre gotovo 3 godine

Lotar Mateus kao igrač-kapa dole,ali Loptar Mlateus kao trener-niđe veze.
B

Bataca

pre gotovo 3 godine

Upravu si brate pored toga si dosta nasmejao hahahahahaha
Ц

ЦГ ПФЦ

pre gotovo 3 godine

Какви све ликови овдје пишу. Сезона 07/08, Барселона се распада, Роналдињо, најбољи играч, не долази на тренинге, једва обезбеђена ЛШ, једна од најгорих сезона у историји. Сезона прије тога, 06/07 исто распад, без титуле... И дође овај човјек и узме 6 пехара у сезони 08/09 и дијелу 09/10. Страшан тренер, који је измислио Педра, Кимиха, Бускетса, сада и Фодена и удахнуо живот многим играчима. И сад се нађу неки који не знају дупли пас у дворишту да одиграју да га критикују, у рупе и тишина.
G

Gost321

pre gotovo 3 godine

Sve to stoji i ja mislim da je on najbolji trener danasnjice ali jako je tanka linija izmedju genija i ludaka, a u ovom finalu on je bio ovo drugo
A

Allianz

pre gotovo 3 godine

Ma klasičan trenerski prevarant. Ono što je Barsa imala onu ludačku generaciju, pa su on i L Enrike ispali vrhunski treneri, ta priča više ne može da prodje. Bez Ćavija, Inieste, Pujola, D Alvesa ni Mesi ne može da mrdne
W

WWE

pre gotovo 3 godine

Druze Rajkard oformio taj tim, i on koji je tek prosek trener je igrao taj fudbal, na kraju sva zasluga otisla Gvardioli, a bez Rajkarda tesko da bi ta barsa bila barsa.
S

Snowman

pre gotovo 3 godine

Ja mislim ako Gvardiola sledece sezone ne uzme PL ili LS da je to njegov kraj na klupi Sitija.
E

E!

pre gotovo 3 godine

Sad ga svi pljuju, jednostavno Gvardiola takticki nema za sad resenje za Tuhela ovaj je trenutno iznad njega, Gvardiola je probao sve u 3 utakmice porotiv Celzija sve taktike, formacije, nista nije pomoglo.
A

Allianz

pre gotovo 3 godine

Pljuvali su ga i pre meča
T

TPp-1

pre gotovo 3 godine

Upravo to. Bravo za komentar. Celzi bolji i zavrsena prica. 3x ga je Tuhel razmontirao. Sve sto je mogo Gvardiola je probao i nije uspeo. Ne znam zasto je to tesko reci?!
P

Peki30

pre gotovo 3 godine

U pravu je Mateus, najboljeg pleja današnjice staviš na lažnu 9ku, na defanz.veznom ti igra Gundogan, koji ti je jedan od najopasnijih ofanzivaca ove sezone, igraš 2. utakmicu u sezoni bez zadnjeg veznog i to u finalu protiv Kantea, igraš sa igračima van forme Sterlingom i Bernardom Silovom. Masa grešaka, koje je ispravio tek u 2.poluvremenu uvođenjem Fernandinja i Jesusa, ali kasno. Previše taktičkih grešaka i eksperimenata, za razliku od Tuhela
L

LEOTAR

pre gotovo 3 godine

Amaterus, visestruki osvajac prestiznih trofeja u bogatoj trenerskoj karijeri, ima rec
B

Bnm

pre gotovo 3 godine

Evo i od mene opet Gvardiola=trenerski prevarant!!! hahaha joj sto volim da ga svi pune, veze nema. On izmislio tikitaka sa Barsom hahaha kad to cujem jos vise se nasmejem. To su igrale zvezde Barselone u ono vreme, a ako je vec izmislio sto nije to primenio u Bajernu i Sitiju. Tuhel, Zidan, Klop, Nagelsman da mu drze casove u slobodno vreme ali da mu ne naplate!!!
A

Ajme blama

pre gotovo 3 godine

Zamisli kada ti Mateus kaže da si omašio postavu.
P

Petar88

pre gotovo 3 godine

Zašto bi bio blam? To što si ti klinac, pa ne znaš ko je Mateus, to je druga stvar. Lotar Mateus je legenda evropskog i svetskog fudbala. Jedan od najboljih veznih igrača svih vremena.
@

@Petar88

pre gotovo 3 godine

I očajan trener.
A

Allianz

pre gotovo 3 godine

Vidi ga derište, počelo da prati fudbal pre 10ak godina i već pljuje legendu. Za Pepa je ovaj čovek doktor fudbala
@

@Allianz

pre gotovo 3 godine

Doktor, doktor. Naručito se videlo po epizodama u Rapidu, Mađarskoj, Bugarskoj, Makabiju, pa donekle i Partizanu u kojem je svakako najbolje prošao.