Mateus: Vlahović je kao mladi Lukaku, odlično bi se uklopio u Bajernu

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.06.23. | 15:36

Čuveni as 'lobira' za srpskog reprezentativca

U Minhenu i dalje detaljno rade na analizi svih kandidata za novog, vrhunskog centarfora. Svesni su da ovog leta ne smeju da pogreše, zbog čega nemaju nameru da srljaju.

I dok u Zebener štrase razmatraju mnoge faktore, pomoć im stiže od strane klupske Lotara Mateusa. U razmaku od samo nekoliko dana legendarni as dva puta se oglasio i jasno stavio do znanja za koga bi se on odlučio.

Izabrane vesti

Dušan Vlahović pravi je čovek za Bajern, uverava Mateus...

"Već sam govorio o njemu, tako da znate šta mislim... Jeftiniji je od nekih drugih kandidata koji su se dovodili u vezu sa Bajernom. Ogroman je, snažan, pomalo me podseća na Romelua Lukakua iz mlađih dana. Odlično se snalazi u šesnaestercu, u svakom trenutku zna gde se nalazi gol".

Na konstataciju da sezona iza njega nije baš blistava, odnosno da je bio mnogi bolji u Fjorentini, Meteus je kazao:

"U Juventusu nije dobar momenat, dosta je nemirna situacija, oduzimaju im bodove. Slično je i sa Bajernom - kad nije dobra atmosfera oko kluba i rezultati su lošiji ni pojedinci ne odskaču. Manje je entuzijazma, to opterećeuje ceo tim. Moje mišljenje je da bi se Vlahović odlično uklopio u Minhenu. Definitivno, radi se o centarforu o kom treba ozbiljno razmišljati".

Mateus je na kraju poručio kako mu se dopada namera Bajerna da ovog leta pokuša da angažuje Deklana Rajsa iz Vest Hema.


tagovi

Lotar MateusDušan Vlahović

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara