Stanić (©Starsport)
Stanić (©Starsport)

Matić još čeka naslednika, Stanić najbliži klupi Čuke, poziv dobio i Milijaš

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.11.23. | 16:04

Brđani idu u Niš sa "starim" trenerom

Novu rundu Mozzart Bet Superlige Čukarički će dočekati, kako stvari stoje, sa starim trenerom. Iako je otkaz Igoru Matiću kovertiran, još mu nije uručen.

Šef struke Brđana će voditi ekipu na gostovanju u Nišu u nedelju, pošto mu čelnici kluba još nisu pronašli naslednika. Probala je uprava Čukaričkog da opipa puls nekolicini trenera, među kojima i Nenada Milijaša, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, sada šefa struke omladinskog tima crveno-belih.

Izabrane vesti

Situacija na Banovom brdu je takva da je sada najbliži preuzimanju palice prvog tima Goran Stanić, koji ima ulogu pomoćnika Igoru Matiću. Ipak, reč je o iskusnijem stručnjaku, koji je radio i kao prvi trener Mladosti iz Lučana pre nekoliko sezona.

Čukaričkom je svakako potreban šok efekat, jer je ekipa upala u totalnu apatiju, na tabeli se spustila u plej-aut zonu, dok u Evropi nije bila konkurentna ni na jednoj utakmici tokom cele sezone. Trener Dušan Kerkez je smenjen na startu prvenstva, tada je data šansa Igoru Matiću, koji je nije iskoristio.


tagovi

ČukaričkiIgor MatićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara