Komentari na vest

Matijašević: Nedostaje nam hemija, pakao bi bio da budemo treći, a neko drugi osvoji Kup

D

Draškoooo

pre preko 1 godinu

Matijašević sve to lepo ispriča, spominje beka, golmana, napadača, svašta bi doveo, samo da trgne ekipu iz letargije. Problem nije u igračima, Čukarički ima odličnu ekipu, jedini problem je trener. Samo to da zameni, da dovede čoveka koji ima autoritet, ima da dobije ne jednog, nego dvadeset vođa na terenu, već za par kola to bi bila ozbiljna ekipa, jer ima toliko potencijala, kojeg nema niko u ligi. Matijaševiću nema potrebe za pojačanjima, nisu ovi igrači zaboravili da igraju fudbal, samo malo hrabrosti, zahvali se Kerkezu, dovedi ozbiljnog trenera i uspeh ne može da izostane.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Daj im efedrin i resen problem oko hemije
d

deki4532

pre preko 1 godinu

Pa koliko znam 5 klubova ide u evropu iduce sezone!?
R

Rasputin

pre preko 1 godinu

Mi sa Brda znamo kako funkcionisu stvari prilikom prodaje igraca: Matijasevic 50% - Cukaricki 50% Zato je njemu toliko stalo da “napravi budzet”
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Odličan, konfuzan, ne znam gde udaram, tek sada vidim da ovo nigde ne vodi, mozda sam kriv, intervju! Odlican, zato sto je prvi put iskren, jer priznajes da ne znaš! To je za pohvalu! Isključivi krivac za sve sto se dogadja u Cuki, zašto Cuka i dalje posle X godina je na nivou mediokritetskog kluba po svim parametrima si ti! Tvoj pogled na fudbal, na kvalitete igraca, uporno insistiranje na copy-paste Zvezde dovodi do pogresne selekcije, do odsustva bilo kakvog, iole, znacajnijeg rezultata, a samim tim do podizanja kluba na viši nivo! Ovako moze do besvesti, budzet do 3 miliona, prodam par igraca, nemam nikakvu infrastrukturu, nemam navijace, nemam nista, igrace koje prodam i koji nigde, osim u Srbiji ne mogu da igraju, golo prezivljavanje! Vremenom to vodi u stagnaciju i Cuka je na dobrom putu ka tome! Sada vi jednostavno nemate vremena, jedini izlaz je grupna faza nekog evropskog takmicenja, a ekipu za to APSOLUTNO nemate, jer je uradjena pogresna selekcije i doveden je trener koji nema kapacitet za više i na kome ce se kola na kraju slomiti! Osvajanje Kupa? Zaboravi! Za levog beka, Zvezda zna, jer menadžeri i igrači pričaju! Pojedince koje si nabrojao su tvoja greska i oni su zalutali u fudbal. Mali koji je nezadovoljan je na silu izguran, nema kvalitet za Superligu, a kamoli za inostranstvo ili nesto vise. Napravljene su greske u koracima, vreme curi i veoma je tesko ispravljati stvari, a ulog je iznimno veliki ove sezone! Kasnite! Završite infrastrukturu, bez nje ne mozete nista, resite pitanje PRAVE filijale (sta je sa Lokomotivom, tamo moze da se napravi lep trening centar sa 3-4 terena, balonom, zgradom, sta je sa hotelom? Zarkovo sa 2 terena, bez mogucnosti sirenja nije resenje) za bezbolniji prelazak iz omladinskog u seniorski fudbal sto niko u Srbiji nije resio i sto je rak rana Srpskog fudbala. Dosta dobre, fudbalski skolovane, dece je nestalo. Manite se kombinacija, ako vam je stalo da imate zdrav, profitabilan, uspesan klub. Izgraditi pravu skauting službu, omladinska skola mora da ide na visi nivo, nema vas u Evropi, ne postojite. Srbiji su potrebni 3,4,5, 6 klub. Svodjenje na 2 ili trenutno na 1,5 klub nije resenje i ne vodi nikuda! Besmisleno! P.S. Onaj u drugom klubu sto misli da je bogomdan za posao da sve zna i da bez njega nista ne postoji, u stvari nista ne zna! Ne prepisujte slepo!
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Што би било лоше да буду трећи а неко други узме куп? Граде се стадиони трећелигашима и друголигашима,а из Супер лиге који тим би Европу могао кући да игра?
N

Nenad Pančić 75

pre preko 1 godinu

Tipična srpska posla. Sve je to video još jesenas i sam je konstatovao da je zadovoljan sa najviše dve do tri utakmice, ali nije bilo reakcije, zaštitio je Kerkeza iz samo njemu znanih razloga. Sada pokušava nešto na silu, zakasnelim dovođenjem levog beka , misli da će tu nešto da promeni, ali problem nije u kvalitetu igrača, to i on sam zna, nemamo trenera i to je jedini i glavni problem. Mislim da je sada i kasno za promenom trenera, jer igrači su bez samopouzdanja, skoro su svi u padu forme, treba će puno vremena da vratimo nivo igre od prošlih godina. Ipak, svi od uprave, do navijača, pokušavamo da ubedimo sami sebe, da može nešto preko noći da se promeni, ali svi znamo da kola koja jure niz brdo bez kočnica, teško da možemo zaustaviti. Jedini izlaz iz ovog začaranog kruga, je brzi odlazak Kerkeza, pa da se polako konsolidujemo, možda smo zakasnili za ovu sezonu, verovatno je loša procena u dolasku trenera, odnela grupnu fazu lige konferencije, ali makar da pravimo tim i hemiju, da se već od jula vratimo na nivo igara kada su sa nama bili Luka Stojanović, Bogi i da ne nabrajam dalje. Malo zabrinut, ali uvek uz svoj klub. Pozdrav za sve ČUKARIČANE i navijače sa istočne tribine.
T

Tuneki

pre preko 1 godinu

Isto pricaju i on i zvezdan, i zbiljic Mladi mladi, a nigde mladih igraca, veteranske ekipe, kao i sama liga I bez bonus pravila i svim ligama i ekipa igraju mladi igraci, samo kod nas jedino tad smeju da ih i ubace
s

st

pre preko 1 godinu

treći će biti FK TSC
j

jao ming

pre preko 1 godinu

Kakav je ovo prodavac magle, napako
b

brdjanin pozeska

pre preko 1 godinu

U svakoj recenici se vidi netrpeljivost prema Kerkezu. Leti trener posle prvog kiksa. Vidi se iz aviona. Ima Kerkez veliku odgovornost kako ekipa izgleda ali realno Čukin kvaliet trenutno daleko od Evrope. Ne sme ovako direktor kluba da prica!
B

Bb republika

pre preko 1 godinu

Kako da ima hemije kada sportski direktor javno podriva svog trenera vec drugi intervju...kako se oseca trener kd procita ovo, a tek igraci kako da budu disciplinovani kad i oni znaju sta se sprema treneru..sramotan intervju!!!Stvari se resavaju u kancelariji u četiri zida a ne ovako na ovaj amaterski nacin!!!