Komentari na vest

Matijašević o planovima Čuke: Sezona istorijska, za Evropu potrebna pojačanja, imamo ponude za Badamosija

Č

Čukaje mozga

pre 11 meseci

Klub koji, da l igrao Beogradsku zonu, ili Ligu šampiona - gledaće ih 150 gledalaca. Ne kapiram uopšte postojanje ovog kluba. Bar da je u pitanju neka Sloga Kraljevo, Dinamo Pančevo, Sloboda Užice, Budućnost Valjevo, Smederevo (...), tako neki klub iz grada s narodom koji bi pratio klub, ovi se igraju fudbalskog menažera uživo.
r

rukovodstvo i igrači

pre 12 meseci

Čuke će u Petak stojati levo od bine...
P

Pero Kamikaza

pre 12 meseci

Ma daj, sta kazes, jel ima neko da tebi veruje?
o

ovo je

pre 12 meseci

klasičan sportski radnik u Srbiji, garant su mu idoli Maraš i Baća...
G

Grga Cvarak

pre 12 meseci

U prevodu, sto god mozemo da rasprodamo, rasprodacemo. Imamo zagarantovane pare i od Lige Konferencija. Ostalo je manje vazno. Cuka = od interesantnog projekta prije nekih 7-8 godina (kad sam mislio da je napokon u pitanju prava sportska prica u srpskom fudbalu) do najogavnijeg kluba u ligi.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Kolovoz bi bio idealan za stopera Cukarickog a mogu da dovedu nekog iz Skotske recimo ili Holandije.
r

realno nnj

pre 12 meseci

Cuka i TSc realno najbolji klubovi za mlade igrače
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Čukarički nije dobro igrao na mnogim utakmicama i nije postigao rezultate koji odgovaraju kvalitetu njegovih igrača. Čukarički nema snažnu duel igru, nema brzu tranziciju, nema presing na zadnju liniju protivnika. Čukarički mnema zategnutu odbranu, primaju premnogo golova, a opet napominjem da imaju odlične igrače, čiji kvaliteti nisu iskorišteni na najbolji način!
1

123 novo

pre 12 meseci

Pregovara se sa Veljkom Simicem i Nikolom Simicem golmanom iz Vojvodine ,Lazarom Tufegdzicem CSK Sofija
B

Bar Kohba

pre 12 meseci

Svakako da bi Partizan imao vise sanse od TSC i Cukarickog za ulazak u LS ili LE, ali objektivno on najpre i moze da prodje kvalifikacije za LK, pa je mozda ovo i najbolji poredak za prikupljanje bodova na eurosceni, uz to TSC sad ima fin stadion i moze nas fino prezentovati, a za Cuku je top da igra u Loznici, fin gradic i doci ce dosta prekodrinskih Srba iz RS koji su zeljni dobrog fudbala, a dobri su navijaci. Garantovano ce ih gledati 5-6 hiljada ljudi. Jedino sto oni, TSC i Vosa treba da se pojacaju, ako ces vec sigurno zaraditi 3 miliona, ulozi jedan u tim i kadar, pa da uzmes koji bod i jos kinte, a ne da te pune kao sto je Cuku Hamabri pocepao sa pet komada, nije to neka klasa ekipa, vec švedski prosek.
p

prti

pre 12 meseci

Cuka treba da zadrzi Pankova i da uzme Srnica. Moze da uzme i Gobeljica, Veljka Nikolica i na pozajmicu Rakonjca od Rusa. Eto im 5 igraca koji mogu kvalitetom da igraju Konferenciju i da budu u top 3-4 i sledece godine. Uz to 2 mlada igraca da izguraju za prodaju i pesma.
P

Podsećanje radi

pre 12 meseci

Srnićima su vrata Čukaričkog zatvorena jer su u lošem odnosu sa vlasnikom kluba još od prelaska Slavoljuba u Zvezdu.
b

bbbb

pre 12 meseci

kako ćete da se naskupljate bodova i vi i Tsc, za srpski fudbal 🤣
M

Mop

pre 12 meseci

Ovo je lep intervju, ali kako možeš Bodamosija prodati kad je on igrač na pozajmici iz Kotrajka. Daj Bože da ne grešim ali mislim da će i oni i TSC sve rasprodati što vredi jer su sigurni u LK a tamo šta ih briga. Bod neće uzeti. Opet nadam se da grešim
G

Grga Cvarak

pre 12 meseci

Bodamosi je otkupljen, ali za ostalo si u pravu.
C

Covek je skroz realan...

pre 12 meseci

Svaka cast ,uz duzno postovanje svim klubovima u Srbiji sem Zvezde i Partizana tesko ko moze da nesto uradi u Evropi i nije realno da igraju bolje takmicenje od LK niti imaju zelju njima je cilj da se uzme malo para i da se prdaju igraci a tako ne moze u Evropu ja se samo nadam da se TSC nece obrukati u kval za LS kao ni Cukaricki u playoff-u za LE jos jednom cestitke na iskoriscenoj prilici usled rasula u Patizanu ali ovakav poredak jednostavno nije realan i nike dobar za nas fudbal niti uefa koeficijent dok bar jos jedan dva kluba ne dodju na nivo Zvezde i Partizana... Sportski pozdrav
G

Gosten

pre 12 meseci

Samim ulaskom u grupnu fazu LK Cuka je nakupila vise bodova nego sto bi da je pocela od kvalifikacija za LK. TSC ce ulaskom u grupnu fazu LE takodje dobiti bodove samim tim sto su dosli do grupne faze.Partizan moze da se pobije sa Rilom,Dundalkom,Dudelanzom,Red Linkolsima,Brnom,Paraliminijem itd i nakupice vise bodova nego sto bi nakupio u LE,o LS da ne govorim.Svako na prvom mestu gleda sebe da napreduje,nece valjda sada da kazu "Hajde neka ide Partizan umesto nas" . TSC ce ulaskom u LE dobiti preko 10 miliona eura. Mogu dovesti 2-3 stranca od po milion dva i biti konkurentni za titulu dogodine.Puna su nam usta toga kako zelimo jaku ligu a kada se to moze postici onda ide prica kako te ekipe nece uraditi nista u Evropi. A Partizan je ispadanjem od Zaglembja i Samroka mnogo toga uradio u pm.Da nema konferencije bili bi ispod 200-og mesta na UEFA-inoj listi.
N

Nije stvar u tome...

pre 12 meseci

Naravno da je cilj jacanje lige i naravno da ne treba da kazu e neka sad ide Partizan iako smo se mi izborili na terenu sam kazem da pored tih silnih miliona koje spominjes oni nece uloziti ni 10% u jacanje ekipe ja o tome pricam i ice opet na kartu da se na osnovu ovog plasamana nase lige uguraju za sl sezonu da se opet uzmu pare proda koji igrac i tako stalno,ja samo kazem da niko sem Partizana i Zvezde nije iskocio sa ulaganjima i da to jednostavno nike dovoljno za Evropu Sportski pozdrav
N

NekoBeGe

pre 12 meseci

Ne znam cemu podrska ovom klubu kada ce sve kao i svake godine rasporodati igrace i opet izgubiti sve utakmice u Evropi.
G

Gost1122

pre 12 meseci

Čuka proigrala kad je došao Raša Pankov. Zategla se odbrana i to je prevagnulo da bude treća. 10ka treba Čuki kao ozeblom sunce jer osim Docića nemate nikoga da vam otvori igru i pošalje loptu kroz sredinu. To se videlo još prošle godine u prve dve utakmice u Evropi. A što se Saše Jovanovića tiče, uz Kataija to je najveći majstor u našoj ligi i dečko pravi razliku na terenu. Ovusu nema tu tehniku i taj pregled igre. Samo ne znam gde ćete izvući takvo krilo a da se brzo adaptira. I na kraju napadač...ne znam kog profila. Da li razbijač pošto imate solidna krila ili neko ko učestvuje u igri. Ali vam treba neko iskusan. Brat bratu barem 4 solidna igrača za prvu postavu uz sadašnje igrače
G

Goust

pre 12 meseci

Dosta realan intervju.. Sreco Cuki.. Vidi se organizacija, zna se ko sta radi. Privatan klub ..
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Ni dodati, ni oduzeti! Infrastruktura prioritet prioriteta! Spremajte ekipu za LK! Srećno! Dajte slike novog stadiona!
G

Gosttttz

pre 12 meseci

Sve pohvale na zdravo razumskom intervjuu. Sve odmereno,lepo receno. Cukaricki jeste nesto dobro za srpski fudbal i simpaticni su svima nama. Samo ovo za tribine; Zar vam nije bolje da dignete na 15000 mesta ako se moze, sta znas promeni uefa pravila i onda igrate negde drugo umesto kod kuce. Sto se tice igraca Badamosi je pokazao klasu,treba ga zadrzati i naci te brze igrace,neke te africkog porekla,mora da ih ima od po 20 godina pa i u njihovim ligama i u 19, u 21. Brzina vam jeste falila videlo se da Badamosi nema sa kim da odigra kad sacuva loptu. Sve najjbolje Cuki.
V

Viewer

pre 12 meseci

Treba održavati stadion sa 15.000 mesta. Ko će da dođe da gleda Čukarički? To je samo jedan iz niza klubova u Beogradu bez značajne podrške gledalaca. Pogledaj posećenost ostalih beogradskih klubova sem Crvene Zvezde. Ni Partizan ne može da skupi više od par hiljada ljudi i to kada je neka jača utakmica.
N

News

pre 12 meseci

I Zvezdi i Partizanu je veliki stadion od 15k mesta a kamoli za Cukaricki Samo nekoliko puta ove godine su imali preko 15k gledalaca.

Branko Nikolić

pre 12 meseci

Matijašević govori što istočna tribina misli. Najbolji klub u Srbiji.