Vladimir Matijašević (©Starsport)
Vladimir Matijašević (©Starsport)

Matijašević: Saša Ilić mi je rekao da ne ide u Partizan

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.06.20. | 13:01

„I ja mu verujem“, kaže direktor reprezentacije

Zatresla se crno-bela strana Topčiderskog brda: Saša Ilić se vraća u Partizan! I to će biti potpredsednik za sportska pitanja.

Bombu je bacio prvi Milivoje Ćirković, nekadašnji Ilićev ispisnik iz Partizana, a sve je „potvrdila“ i fotografija iz lože stadiona u Humskoj, gde je rekorder po broju mečeva za Parni valjak bio u društvu uprave kluba. Tamo gde nikada do sada nije bio.

Izabrane vesti

Vazura o povratku Saše Ilića u Partizan: Pričalo se da ne želi da dolazi...

U Fudbalskom savezu Srbije su ostali zatečeni celom pričom. Saša Ilić je zvanično i dalje selektor državnog tima do 16 godine. A, kako kaže direktor reprezentacija Vladimir Matijašević, Ilić mu je potvrdio da će to i ostati.

Sa Sašom sam se čuo jutros. Otvoreno sam mu rekao: „Sale, ako ima nešto oko toga, red bi bio da nam kažeš. Prvo nama u savezu, a ne da čitamo u novinama“. I on mi tvrdi da je sve to prazna priča, da je samo bio da gleda utakmicu, što je normalno, on je legenda Partizana. Izričit je da od te cele priče koja se pominje u medijima nema ništa“, kaže Matijašević za MOZZART Sport.

Direktor reprezentacija Srbije dodaje još jedan detalj iz razgovora sa Ilićem.

Saša mi je rekao da se opredelio da se bavi trenerskim poslom, da je prihvatio da bude selektor i da tu namerava da ostane. Ja mu verujem. Naravno, ako se pojavi neka bolja ponuda, ako mu se otvori neki bolji posao, koji više želi da radi, mi mu nećemo stajati na putu. Ni njemu, niti bilo kome drugom. Samo je red da se prvo nama kaže. Ali, kao što rekoh, ja Saši verujem“, podvlači Vladimir Matijašević.

Iz FSS-a kažu da im je Ilić rekao da ne ide, iz Partizana stidljivo nagoveštavaju da bi neki dogovor sa Sašom mogao da padne, jedino se nekadašnji as crno-belih, za sada, javno ne izjašnjava...



tagovi

Saša IlićVladimir MatijaševićFK Partizanfss

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara