Komentari na vest

Matijašević: Žestoko smo oštećeni u Lazarevcu, ljudski je grešiti, ali je ovo nešto drugo

Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Stvar je prosta! Ako hoćeš mediokritetski klub dovoljan za ovo naše blato, na pravom si putu, ne menjaj ništa! Ako hoćeš viši nivo, ozbiljnu priču, veću lovu, morate da promenite sve! Osnovno, nemas infrastrukturu! Isto važi za sve Beogradske klubove! Ako hoćete tavorenje kao do sada, slobodno nastavite! Ali onda kažite da nemate ambiciju, želju, mogućnost, plan ... jednostavno nista! Nemojte prodavati maglu!

JamesBond

pre preko 1 godinu

Posto zivim 3 ulice od stadiona bih zeleo da vam ukažem da niste u pravu sto se tiče infrastrukture. Pre "privatizacije" kluba je pomoćni stadion bila kaljuga, a iz glavnog se samo čekalo kad će zmija da izadje iz onih tirbina. Sad imaju reflektore i na glavnom i na pomoćnom, tribinu sa sedištima i veštačku travu na pomoćnom i sredjene tribine na glavnom terenu. A što se tiče ulaganja-3. mesto im je maksimum, pored Zvezde i Partizana ne mogu da budu prvaci nikako...
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Pamtim Čuku pre Žike Muštikle i Stankoma! Pomoćni sa veštakom je mali i skraćen, na njemu ne mogu kadeti i omladinci da igraju (i ne igraju, igraju na BASK-u). Znači neupotrebljiv za iole ozbiljniji fudbal! Mali pič koji se pokriva balonom tokom zime je za pretpetliće i rekreativce! Neupotrebljivo! Stadion je sve samo ne stadion za 21. vek! Izgleda kao nezavršen objekat! Na njemu realno Evropu ne možeš da igraš! Slažem se da je bolje sada nego pre Galeta, ali prošlo je 10 godina, hajde da klub dignemo na viši nivo! Organizaciono, infrastrukturno, finansijski ... Ja o tome pričam! To je ono što želim i ostatku Beogradskih klubova! Ovako sve se svodi na 1 klub i tavorenje ostatka Srbije! To ne vodi nikuda!
D

Dzi

pre preko 1 godinu

Prevara od tima. Lepota kad gube...bitno je po Srpski fudbal da skliznu na tabeli...
m

miki bg

pre preko 1 godinu

realno sudjenje jeste bilo lose kolubara i mladost moraju na silu da ostanu u ligi sdruge strane 3 klub ide direktno u grupnu fazu i zato vojvodinu od 1 kola seku sudije svako kolo polako cuka sledeci je tsc koji realno uz blizance jedino mogu da igraju evropu evo nis 2 pobede sad ce jos 7 za redom i bice 3 i 0 bodova u grupi jer tamo nema malte , oko 3 miliona dobije klub za grupnu fazu i neko strpa pare u dzep vosa cuka i tsc se jedini pojacavaju realno ostali nemogu prodaju nikog ni u makedoniju ali drzava smo sa najvise drzavnih klubova svako upadne negde cerupa pare dok nas nekazne zbog mesanja politike i namestanja nista se nese promeniti
D

Dzi

pre preko 1 godinu

Samo ne znam koje je to bodove cukaricki doneo i sta je pokazao...bitno je za nas Fudbal da se Vojvodina vrati a Nis stabilizuje...
J

Jeste...

pre preko 1 godinu

dok se gresilo u vasu korist, pa ljudski je gresiti....sada vam je start katastrofalan i odmah neko je protiv vas. Nesto mi je ovo poznato iz drugog kluba.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Ajd, Matijasevicu, ne kenj... Ovako i ovi moji iz Partizana – samo neka izlizana opravdanja. Pri tom mi je najmucnije kad se uhvate za patetiku tipa "od koje zive porodice". Druze, kome se ti to konkretno obracas? Apsolutnim moronima koji nista ne kontaju? Pod broj jedan, kako te nije sramota? A pod broj dva, jel druge porodice isto ne zive od plata koje se placaju u drugim klubovima? Znaci, o cemu pricas? Hoce li ti sledeca vijest biti kako Cukaricki ima stadion? Kako igraci imaju kopacke? Kako ih hranite u klubskoj menzi? Covjece, ti bi izgleda da od najnormalnijih stvari da pravis nesto revolucionarno kao da je jedino Cukaricki na cijelom ovom svijetu radi ovo ili ono. Pa, jesi li uopste svjestan koliko ispadas smijesan sa ovakvim izjavama? Ovakvu vrstu izjava mozes da cujes samo u najprimitivnijim sredinama.
D

Draškooo

pre preko 1 godinu

Kako Gale ne otera ovog mufljuza ? Prvo se pogleda u svoje dvorište, a onda priča o suđenju. Zato u Evropi svake godine pola tuceta golova. Postavio amatera Kerkeza i očekuje neke rezultate, a kada ih nema, onda se setio kako su pokradeni u Lazarevcu. Mene bi bilo sramota da uopšte i spomenem suđenje, prvo bi analizirao, kako je uopšte moguće da svaki napad Kolubare bude gol šansa. Ovo je ono, oglasila se Vojvodina, pa da se i mi oglasimo, radi reda, čisto da svoju krivicu prebacimo na sudije.
S

Skakadak

pre preko 1 godinu

Pa ne sme da se dopusti da cukaricki pobegne partizanu
1

11550

pre preko 1 godinu

мафијашевић
D

DonKyo

pre preko 1 godinu

Sledi gasenje najnecastivijeg kluba u ligi. Pa Matijasevic da ispuni zelju i bude funkcioner CZ
V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Dok svi ne dignete glas bice i gore, uz blizance jos su Kolubara i Lucani uvek zasticeni a ostalima kako bude, do sad je tu bio i Niš ali ocigledno vise nisu ljubimci svemoguceg i njegovih drugara, bratija!
T

Treba tebe malo

pre preko 1 godinu

Na ispitivanje da vidimo sta ti to znas
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Kad govoriš o poštenju, osvrni se na vašu pobedu u Novom Pazaru u prvim kolima, pa onda kukaj o nepravdi prema vama. Sastavio si krš od tima, a ne treba ni da postojite kad nemate publike. Gazda vam pere novac samo kroz klub i ništa drugo, pa zato i nemate nikakve rezultate u Evropi.

legenda

pre preko 1 godinu

Brate Mili, posljednjih pola sata je navlačio za vas najjace, treba da vidite šta vam ne štima unutar kluba, imate top ekipu, top individualci, ali energije i timskog duha nema, pusti vise sudjenje