Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mbape povredio kvadriceps pred utakmicu sa Sitijem

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.04.21. | 21:42

Junak pobede nad Mecom pod znakom pitanja za sredu

Pobeda Pari Sen Žermena nad Mecom (3:1) donela je izabranicima Maurisija Poketina privilegiju da preneoće na čelu tabele, međutim utisak posle novog u nizu uspeha delimično je pokvarila povreda junaka Parižana Kilijana Mbapea.

Francuski napadač sa dva gola je trasirao put do 23. slavlja u prvenstvu, ali je fenomenalnu partiju završio u 87. minutu kada je prinudno zamenjen zbog povrede kvadricepsa.

Izabrane vesti

Mesto golgetera zauzeo je Draksler, a po završetku utakmice Poketino je otkrio prve detalje po pitanju povrede iako njena težina još nije poznata.

"Mbape je dobio udarac u kvadriceps. Posle utakmice je hodao uz štake, ali se nadamo da povreda nije previše ozbiljna", rekao je argentinski strateg.

Napadač je udarac dobio u duelu sa Maigom četiri minuta pre izmene, a zabrinuta grimasa fudbalera odmah je izazvala strepnje navijača s obzirom da Parižane za četiri dana očekuje duel sa Mančester Sitijem u okviru polufinala Lige šampiona, a potom i novi izazovi u šampionskoj trci. Borba za trofej u Francuskoj zaoštrava se iz kola u kolo, a Pari Sen Žermen je novom pobedom preuzeo lidersku poziciju od Lila koji ima dva boda manje, ali i susret zaostatka s obzirom da će tek sutra odigrati meč 34. kola protiv Liona.


tagovi

Kilijan Embape

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara