Komentari na vest

Meaca više nije kuća strave i užasa: Bolonja gubila 2:0, pa zaustavila Inter! (VIDEO)

u

urkeL

pre 7 meseci

Jadan ovaj Inter, prebiju Milan i onda ovako odigraju protiv nizerazrednih klubova, nije ni cudo sto nista ne mogu osvojiti...
V

Vare

pre 7 meseci

Ovaj sančez zadnjih 5 godina nije odigrao utakmicu da valja i uporno ga stavljaju da igra.čovek penzioner odavno
i

ibar

pre 7 meseci

Inzagi ima manu koju vuce od dolaska u Inter. Los tajming za izmjene i izmjene reda radi. Obzirom da ide reprezent.pauza nije imao razloga da izbacuje Turama, pusti jedan mec igrace da ga odigraju do kraja, postedi nas Sanceza i Aslanija koji i dalje ne zna koja mu je uliga u timu. Ja nez sta trener vidii u njemu i zasto Fratezi ne igra umjesto Mikija, jermen vec duze vrijeme nista ne pokazuje.
R

Radu,Radu

pre 7 meseci

Velik bod za mali inter.
R

Roberto Baggio99

pre 7 meseci

Oseti se taj treci napadač koliko fali,nemoze to Alexis biti,nikakvu razliku nije napravio svojim ulaskom.Ali ulaskom Brazilca i Kolubijca na bocnim stranama nastavili smo sa silnim napadima ali nismo imali srece.Inzaghi dobro vodi ekipu da smo pobedili 3:2 ovde bi drugaciji bili komentari.Ekipa i dalje ima tu igru stvaraju se sanse danas je samo malo srece trebalo ali idemo dalje. Inter je ekipa koja nikad nije ispadala u seriu B,nikada muljaze problemi budite ponosni.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 7 meseci

Samo zato sto su zbog vas prosirili ligu tridesetih godina, a Venecija je morala da igra u drugoj ligi, na ustrb njih ste ostali u elitnom rangu. Ne postoji klub u Italiji koji nije muljao, stavise, ne postoji klub na svetu koji je 100 posto posten, to je jednostavno nemoguce.
S

Salamandra

pre 7 meseci

i njegov osmeh na kraju meca. Neprocenjivo....
R

Roby Baggio99

pre 7 meseci

Inter i njegove navijace jos drzi osmeh zbog poslednjeg derbia ,a pogotovo na kraju sezone 🤫🤫🔵🐍⚫⭐⭐
@

@roby

pre 7 meseci

Šta će biti na kraju sezone?? Gledaćete kako drugi podižu trofej kao i u prethodne dve 😂
p

papapa

pre 7 meseci

Tuga beda robija, oborise mi tiket zabari….
p

papapa

pre 7 meseci

Mrtvi Inter! Daju 5 komada ozbijlnog Milana, pa popi ga.. Sasuolo I sad Bolonja.
M

Mitros

pre 7 meseci

Inter sa Inzagijem nece nikad osvojiti ništa, ne znam kad ce to shvatiti. On ne zna da igra na rezultat, ne kažem da treba da se bunkeriše kao Murinjo ili Simeone ali čak i Gvardiola čuva rezultat često kroz posed lopte. Inzagi to ne zna ili neće da radi.
P

PedjaPFCCCC

pre 7 meseci

Italijani se vratili tamo gde su bili... Mrtvacke ekipe...
S

Stefan Milosevicc

pre 7 meseci

Kad na 8 utakmica pobedis na 6 (Milanu das 5 komada) vodis protiv Sasuola i Bologne i kiksnes zbog glupih izmena(vadi Thurama za Sanceza penzionera i ostajes sa igracem manje u napadu) to nam govori da su to greske trenera a da je tim bas jak kad je vrlo lako mogao da ima 8 pobeda da nije bilo gluposti ito na svom terenu. Kada ispravi ove greske Inter ce biti onaj pravi
C

Capo di tuti capi

pre 7 meseci

Inzagi jednostavno covek nezna da osvaja titule, ovo je tako amaterski danas, da posle preokreta sasuola nisi naucio apsolutno nista, vodis 2:0 protiv sredina tabele ekipe u milanu i dozvolis da primis 2 gola i prospes 2 boda opet kod kuce, kupivi da ali titule inter nece nikad videti sa njim na klupi.
I

Inzaghi

pre 7 meseci

Bolonja i Sasuolo su ubice velikih u poslenje vreme.

One_Real_R9

pre 7 meseci

Danas je bila tanka linija od ubedljive pobede do zadovoljavanja bodom. Nerazumljiva varijacija...
S

Svekar

pre 7 meseci

Mnogi "poznavaoci" fudbala u Srbiji su ismevali naseg velikog strucnjaka, pokojnog gospodina Milana Zivadinovica Barda kada je govorio o tome kako je u fudbalu 2:0 najopasniji rezultat! Po milioniti put i na ovoj utakmici je potvrdjena ta opservacija! Jednostavno su se igraci Intera opustili posle brzog vodjstva, i posle toga povratka nije billo! Veliki se Barde! Izvini u ime svih ovih srpskih "strucnjaka"!
G

Gigas

pre 7 meseci

Vrsni poznavaoče fudbala, trebao bi da znaš da ke ta izjava data kada je bilo svetsko prvenstvo u SAD. Utakmice su se davale u snimku, a nisu se prenosile direktno. "Bard" je unapred znao rezultat utakmice. Sportski pozdrav od nas nepoznavalaca fudbalske igre
M

Milancic

pre 7 meseci

Bravo Mota legendo😂😂😂